reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda bardzo dziekuje.
Działdowska.
Skierowanie mialam, bylam Państwowo na Siennej u Dr Moskwińskiej.
Ale jak dla mnie to ta baba tasmowo leczy, nie traktuje dziecka indywidualnie.
Dwa miesiace temu powiedziala nam to samo co wczoraj.

mimo, ze jest poprawa.

reklama
dziubasek - dopiero Olafek zaczął z tym katarem? i kicha..
no ja się boję, bo to może być początek infekcji. Zwłaszcza że kicha..
:-(

Witam mamy z Warszawy, z chęcią się z Wami zapoznam bo ostatnio siedzę całymi dniami w domu czekając, aż małżonek wróci z pracy i nie mam z kim porozmawiać, dopada mnie od tego depresja zimowa i przedporodowa :-)

Witam mamy z Warszawy, z chęcią się z Wami zapoznam bo ostatnio siedzę całymi dniami w domu czekając, aż małżonek wróci z pracy i nie mam z kim porozmawiać, dopada mnie od tego depresja zimowa i przedporodowa :-)

Witaj :-) O nasze corcie sa w podobnym wieku :-) I gratuluje Brzuszka!!! :-)

IZA aaa to super :-) udanego spotkania.. bo ja sobie cos zakodowałam, ze Gaja ma poczatki zapalenia oskrzeli... chyba cos pomylilam hehe

Widziałam temat o żłobkach i ja jestem akurat za tymi państwowymi, jest tam nadzór, odpowiednie warunki i jakaś kontrola, klub malucha może otworzyć każdy i dzieją się tam różne rzeczy, jedzenie dowożone itp., chyba że żłobek z własną kamerą online i osobistą opiekunką to tak.

Moja córka poszła do żłobka bo zwolniło się akurat miejsce a ja miałam wracać do pracy, poszła na próbę i jest przeszczęśliwa, uwielbia tam chodzić, wyciąga rączki do pań i się cieszy na ich widok, robiłam naloty kontrolne w różnych godzinach, dzieci nigdy nie płakały, jak rozmawiam z mamami ich dzieci też lubią chodzić do tej grupy. Więc ja jestem bardzo zadowolona i niunia też. Inna kwestia to choroby, więc mała chodzi do złobka tylko tydzień w miesiącu, niby nic groźnego katar ale leczymy potem 3 tygodnie.

Witam Olę i Milę! :)

No niestety nas jutro nie będzie - Chłopcy prychają i nie przyjdziemy zarażać dzieci :( A tak się cieszyłam...

reklama
IZA aaa to super :-) udanego spotkania.. bo ja sobie cos zakodowałam, ze Gaja ma poczatki zapalenia oskrzeli... chyba cos pomylilam hehe
w piątek miała początki i się po kościach rozeszło :-) od niedzieli ani razu nie zakaszlała. :-D
szkoda, że Cię nie będzie :-(
AsiaKC - i CIebie ma nie być? ojej, a taka ciekawa Twojej Dominisi jestem!!

nowe dziewczyny - witajcie :-)

Do góry