reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Faktycznie pchacz v-tech ma dwie funkcje w jednym-pchacz i stolik zabaw. Chicco ma tylko stolik. Tylko pytanko, czy Antoś do gwiazdki nie zacznie Ci sam chodzić, bo wtedy pchacz sam w sobie może okazać się zbędną zabawką. Ja mam ten stoliczek Chicco i Tymcio bardzo go lubi:-)

reklama
Ja też mam sam stoliczek - chicco - bardzo fajny. Myśmy w ogóle nie myśleli o kupnie pchacza - wychodzę z takiego samego założenie - mała i tak już zaczyna pokonywać sama krótkie dystanse więc pchacz mógłby okazać się niecelnym zakupem. Ale sam w sobie jest bardzo fajny - ma mnóstwo ciekawych akcesoriów

A myślałaś o tych fajnych drewnianych zabawkach z IKEI?Już gdzieś wcześniej o tym pisałyśmy. Nie mogę tu wkleić-nie wiem czemu. Napiszę następnego posta:-)

Ostatnia edycja:
ukladanka.jpgprzebijanka.jpgmula.jpg

A jak ma być grające i świecące, to może faktycznie przeanalizuj sobie wszystkie pomysły z tego działu:tak:
A jeśli nic Ci nie wpadnie w oko, to coś wspólnie znajdziemy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry