kasiajanicka - czyżby nastała lepsza era kontaktów z teściowa
koriander - ja tez mam wózek tylko w jedno stronę i jakoś dziwnie się czuję nie widząc małej, tylko przez ten wizjerek ale daje jakoś rade, masz już upatrzona nową spacerówkę? dziwna ta sytuacja z tym płaczem

, długo to już trwa, może jakiś skok, nawet nie patrzyłam kiedy teraz powinien być następny; a może kolejny ząbek idzie
zdec- jak tam nauka idzie?:-) twoja mała całe dnie spędzała latem na dworze i teraz tez jest po 2-3 godz to dlatego pewnie tak marudzi, u nas jak nie wyjdzie na spacer to nic się nie dzieje, jest taka jak zwykle, nie ma jakiegoś specjalnego marudzenia
konniczynka - uśmiałam się z tego brzucha jak słoń

Kasiek - moja Maja bardzo często się przekręcała w śnie na brzuszek, ale od razu zaczynała popłakiwać, nie umiała spać na brzuszku, a wczoraj po kąpieli położyłam ją wracam po jakimś czasie bo już cicho i chciałam sprawdzić czy śpi , a ta spała na brzuszku

, w pierwszym momencie się przeraziłam, czy ma jak oddychać, ale widać jej wygodnie było, to pierwsze chyba jej spanie nocne na brzuszku:-)
stella - współczuje przeżyć:-(, a w jakim proszku prałaś?
Magda M - gratuluje kolejnych ząbków

, jakby co oferta pomocy nadal aktualna;-)
ewela - ale Dzinks ma mercedesa:-)
kalwa - o matko, ale miałyście przeżycia

, dużo zdrówka

matko jaka twoja Majusia już duża 7 m-cy
Eliza_eM - co to za bzdura z tym żelazem
koriander - przynajmniej korzyści mieliście z tego zasypanego kraju i ranek mogliście sobie razem spędzić:-)
kpi - witaj znowu:-) A powiedz wygrałaś batalie z HR?;-)
emalia - nawet tak nie mów, ze jesteś wyrodną matka

to ze nie kupisz prezentu dziecku, które nawet tego nie zauważy, o zwyrodnieniu nie świadczy

, ja w sumie tez nie mam prezentu i chyba nie będę kupować, i tak dużo od dziadków pewnie podostaje
Lena - super, że mogłyśmy pomoc