reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka bardzo lubię pierniczki:-).
Mnie już nie boli jajnik i podbrzusze:-). Właśnie sobie policzyłam że w Wigilię biorę ostatnią lutkę, więc znowu będę miała @ na nowy rok:wściekła/y:
Martusia ja mam do Ciebie jakieś około 215km:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kamia, moi rodzice i siostra już wiedzą, ale od strony męża nie wie nikt - powiemy im w Święta :-)

U mnie objawów ciążowych dalej brak. Trochę to niepokojące.

Właśnie dowiedziałam się, że moja koleżanka z innego forum, też po poronieniu, zrobiła dziś test i ma 2 kreseczki. Obie będziemy sierpniówkami :-) Jeszcze czekam na katty :-D

hej laseczki :) jak tam samopoczucie??
u mnie bez zmian ciagle ciaza bezobjawowo kahaka nei masz czym sie martwic wiem ze to niepokojace ale moze i lepiej ze nei mdli lub nie siedzisz przy porcelance ja czasem zpominam ze w ciazy jestem hehe

jak tam sa nowe fasolki??nie bylo mnei pare dni i nei wiem a jakos nie mam sily nadrabiac...

Katty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dobry objaw mialam podobnie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla innych staraczek:) podobno pomagaja :)

czesc kobietki. zerknijcie na moje pomiary i napiszcie co o nich myslicie bo wedlug mnie to ja sie krece w kolko.
8dc 36,3
9dc 36,5
10dc 36,6
11dc-14 dc 36,5
15 dc 36,4
16 dc 36,3
17-19 dc 36,4
20 dc 36,6
21 dc 36,4 (o godz. 5.30, o godz.8 36,7)- te pozostale pomiary sa z 6.30
22 dc 36,5
ostry bol owulacyjny i b. ciagliwy sluz byl 19 i 20 dc.przytulanki codzinnie oprocz 9 dc, 13dc i 19dc.
jestem zalamana.az swiat mi sie odechcialo.moze to cykl bezowulacyjny i okres bede musiala wywolywac. juz sama nie wiem nic.

czesc kobietki. zerknijcie na moje pomiary i napiszcie co o nich myslicie bo wedlug mnie to ja sie krece w kolko.
8dc 36,3
9dc 36,5
10dc 36,6
11dc-14 dc 36,5
15 dc 36,4
16 dc 36,3
17-19 dc 36,4
20 dc 36,6
21 dc 36,4 (o godz. 5.30, o godz.8 36,7)- te pozostale pomiary sa z 6.30
22 dc 36,5
ostry bol owulacyjny i b. ciagliwy sluz byl 19 i 20 dc.przytulanki codzinnie oprocz 9 dc, 13dc i 19dc.
jestem zalamana.az swiat mi sie odechcialo.moze to cykl bezowulacyjny i okres bede musiala wywolywac. juz sama nie wiem nic.

dziewczyny mam do was pytanie, otoz jestem po jednym pronieniu i teraz znow w ciazy (6tyg2-3dni) jedyny jaki objaw ciazy mialam to lekko nabrzmiale piersi, i od wczoraj moje piersi sa normalne takie jak przed ciaza... czy to moze byc objaw kolejnego poronienia??

kamilaedi, hej i tutaj zawitałaś? :-D nie schizujmy, proszę Cię! Ja tez po poronieniu, objawów jakichkolwiek brak. Dziewczyny mnie tutaj stawiają do pionu, żeby nie wkręcać sobie nie wiadomo czego. Wszystko jest dobrze z naszymi maluchami, musimy w to wierzyć. Bierzesz luteinę? Jeśli tak, to nic więcej nie jesteś w stanie zrobić. Trzeba być dobrej myśli!
kacha, no cóż, dziwnie wyglądają te Twoje temp...Ale szkoda, że masz termometr, który wskazuje tylko 1 miejsce po przecinku. Może akurat w tym cyklu owu Ci się przesunie, dlaczego ma być zaraz bezowulacyjny? Ja juz parę razy dawałam siebie na przykład - wrzesień, owulacja ok 44 dc.

reklama
Do góry