poziomki
mama 00 08 11 13 15
A to i mój ze szcęścia bo ilość mu nie przeszkadza wręcz przeciwnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny !
Podaję fajną stronę o szpitalach gdzie można rodzić i w jakich warunkach. Fajne jest też forum gdzie rodzące w danym szpitalu opisują swoje wrażenia:
Fundacja Rodzi po Ludzku - szkoy rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
Możecie podziękować !!![]()
bra u mnie jest podobnie, dlatego będę rodzić w innym mieście!!
Nie umiem w to uwierzyć że jest XXI wiek a Szpitale mają np po jednym anestezjologu na cały szpital !!!!!!!
bra ja jak tylko pomysle o porodzie i warunkach w szpitalu to aż sie cała trzęsę, ale mysle ze nie jest to wina nastawienia tylko tego czego sie wie o danym szpitalu. Do mojego wystarczy wejsc i juz sie odechciewa !!
W dodatku to podejscie personelu, przeciez jak jakas franca cos mi powie głupiego to jej szczele, tylko co wtedy ????![]()
o kurde... a mają prawo taki dokument dać ?
Ja bym im rzuciła Kartę Praw Kobiety Rodzącej!!! I zawołała ordynatora tylko po co tyle stresu podczas porodu, szkoda Nas i dzieciątka !!!