reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Co do diety to ja mam zdanie, ze chyba nie ma takiej, która by nie miała jakiś wad, trzeba do tego rozsądnie podchodzić i tyle, jak tylko pojawi się coś niepokojącego to oczywiście z niej zrezygnuje.
iwwka - ja upiekłam specjalny dietowy chlebek;-)
athena - mąż je obiad taki jak ja jako przystawkę:-D a potem potrafi sobie coś upichcić:-)
anecznik - to gratulacje dla męża!

Maja tez lubi spać na brzuchu, z początku się bałam, ale śpi tylko na materacyku i jest już duża, więc raczej nic sobie zrobić nie może.

to ile przytyłas w czasie ciąży??

reklama
Anecznik a jaka to tabelka?? skad ja wziac bo mi sie te A6w jakies takie skomplikowane wydaje..

Przyślij mi swojego e-mila na PW to Ci ją wyślę, fajnie tam wszystko jest opisane.
Udało mi się wkleić tylko nie wiem czy będzie coś widać.

Lena - też robię tą sałatkę :-) jak dla mnie to jest bardzo fajna :-)

Załączniki

• Aerobiczna 6 WEIDERA.jpg
    Aerobiczna 6 WEIDERA.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Lena- na ostatniej wizycie miał 74cm, a rośnie w oczach :)
Atena- ja doszłam do połowy,a efekty były umiarkowane
Też lubie sałatkę z zupek. Na chrzcinach furorę zrobiła. Jest dużo przepisów. A ty Lena jaki masz? Wklej proszę na odpowiednim wątku :)

reklama
Laski, czy Wasze szkraby śpią na brzuszku? Mój często chce w nocy spać na brzuchu ale ja się boję żeby się nie udusił i kładę go na pleckach lub na boczku... w dzień czasami śpi na brzuszku ale go cały czas obserwuję o sprawdzam czy oddycha... ;)
Moja się denerwuje, jak dłużej poleży na brzuszku, więc spanie na brzuchu jeszcze nie dla niej;-)
magdziak Krótkiego i przyjemnego dnia w pracy:tak: I mało krzyku przy szczepieniu:-)
Ja się chyba jutro na ważenie małej wybiorę.
Do ŚLEDZACYCH MNIE...CZYTAJCIE DO WOLI A JA MAM TO WSZYSTKO GDZIEŚ>! JAK CHCECIE TO CHETNIE WIĘCEJ O WAS NAPISZE< ABYŚCIE MIELI CO CZYTAĆ I RACJA PO WIECEJ CIEKAWOSTEK ZAPRASZAM NA PW CHĘTNIE COŚ CIEKAWEGO NAPISZE>
:-D:-D:-D
Stwierdzam, ze chyba nie będzie tak źle, najgorsze to odrzucenie słodyczy. Juz 2 dni nic słodkiego nie jadłam dla mnie to ogromny sukces, hhihi:happy2:
A ja dziś za to prawie na samych słodyczach (+jajecznica rano)- byłam z wizytą u rodziców, a tam świeża drożdżówka i gofry się do mnie uśmiechały :-) a wieczorem spotkanie ze znajomymi i wielką bombonierką :-)
Powodzenia w diecie :tak:

Mała pierwszy raz została na noc nakarmiona kaszką (przez tatusia). Na razie smacznie śpi :-) A ja spotkałam się ze znajomymi w pubie:-) I dawno tyle nie słyszałam angielskiego- wystarczył jeden obcokrajowiec, a nawet między Polakami większość rozmów toczyła się po angielsku:-D

Do góry