reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Ale jestem obolała
do tego przed chwilą mnie tak przeczyściło , ze przez całą ciążę takiej wielkiej.... nie zrobiłam:szok:

masakra czuje się jakby mały ręce na dole rozpychał i mnie rozrywał
do tego ten twardy brzuch
ile takie coś może trwać?
Bo jeżeli do samego terminu to się poddaję :unsure:

reklama
Fogia w nocy przy tych skurczach zdało się że się uduszę,miałam litry śliny i mnie zatykała - masakra męczyłam się ze dwie godziny - antybiotyk łykam od poniedziałku i myślałam wtedy czy on w ogóle pomaga??
dzisiaj troszkę lepiej, ale można powiedzieć , że mała poprawa
ojej, niezbyt fajnie to brzmi ale może to tylko kwestia czasu i te dolegliwości w końcu przejdą? W sumie zawsze się mówi, że trzeba przyjąć całą dawkę antybiotyku aby leczenie było skuteczne. A co do tego zatykania to jedyne co mogę poradzić to spanie jak najwyżej. Zdrówka kochana!!!

Ribi faktycznie super to wszystko wygląda. I z mojego punktu widzenia najlepsze jest to, że nie musisz targać ze sobą tylu rzeczy dla dzieciątka. :-)

ojej, niezbyt fajnie to brzmi ale może to tylko kwestia czasu i te dolegliwości w końcu przejdą? W sumie zawsze się mówi, że trzeba przyjąć całą dawkę antybiotyku aby leczenie było skuteczne. A co do tego zatykania to jedyne co mogę poradzić to spanie jak najwyżej. Zdrówka kochana!!!

a ten ślinotok to ja mam nawet w dzień, chodzę tylko do kibelka i wypluwam, czasem mnie naciąga przy tym fuuuuu

mam pytanie zupełnie z innej beczki

czy zamawiałyście kiedyś kalendarze ścienne ze swoimi zdjęciami? Jeśli tak, to w której firmie? Taka mnie ochota naszła na taki kalendarz :-)

Ribi ja już rzeczy dla Antosia przepakowywałam z kilka razy i nadal nie jestem pewna czy to co biorę jest ok. Przy Filipku takich problemów nie miałam bo wszystko było szpitalne. U nas każą wszystko brać i jeszcze marudzą na duże torby. :no:

no dobra, dosyć tego siedzenia, biorę się za prasowanie.

reklama
Do góry