reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do Was pytanie,jak jest z Waszymi maluszkami,mój coś od 2 dni mało się rusza (ale się rusza)czy któraś tak ma bo zaczynam się denerwować,zawsze chociaż trochę to wypychał swoje syrki,a teraz tylko się przewraca??????

A jaki to miał być cykl??
fizyczny, psychiczny, intelektualny czy intuicyjny??
mi jutro wypada zerowy dzień cyklu psychicznego z tendencją rosnącą

Ariska się doczekała :-)
Claudia- W szoku jestem że masz już 2cm! Ty masz termin z końcówki stycznia a wyjdzie na to że nas wyprzedzisz :)

Ja wczoraj byłam na spacerku po którym mnie wszystko bolało i wieczorem się kochaliśmy z mężem i niiiiiic... Bałam się znów męczarni w nocy a tu brzuszek twardniał tylko niemal bezboleśnie, tak więc zasnęłam. Dziś rano była mała powtórka i od południa mam skurcze bolesne ale takie znośne- daleko im do tych sprzed paru dni. Ciekawe od czego to zależy... Mąż doszedł do wniosku że chyba chodzi też o jakość seksu heh- tego jak szyjke wymasuje przy tym ;p.

U mnie już też się zaczynaja pytania czy urodziłam.
Z biorytmu pierwszy termin miałam na 4stycznia... kolejny 10 ;-)

Kurcze Dziewczyny, ja już mam trochę dość tego wyczekiwania a przeciez do terminu jeszcze tyle dni...
Pewnie gdyby w ta końcówka ciąży nie była taka męcząca to byśmy tak się nie niecierpliwiły, co?

Claudia- to chyba miał być cykl psychiczny lub fizyczny wypadający w zerowy dzień cyklu...o ile dobrze pamiętam...

Ale może monia-t lepiej pamięta...

Claudia- to chyba miał być cykl psychiczny lub fizyczny wypadający w zerowy dzień cyklu...o ile dobrze pamiętam...

Ale może monia-t lepiej pamięta...

to zobaczymy , trzeba by się było zapytać moni-t ona będzie pamiętać

dziewczyny, ja mogę jeszcze przenosić, nie jest powiedziane że już będę rodzić ;-)

idę łazaneczki dokańczać bo mój niedługo wróci, zajrzę potem do Was
może któraś zacznie rodzić :-D

A jaki to miał być cykl??
fizyczny, psychiczny, intelektualny czy intuicyjny??
mi jutro wypada zerowy dzień cyklu psychicznego z tendencją rosnącą

pamiętam :-)

generalnie jakikolwiek, ale najkorzystniej, jeśli jest to psychiczny lub fizyczny :-)

claudia - no to szykuj się na jutro!

jolwww - wielkie dzięki! Ale ja jednak chciałam mieć każdy miesiąc na osobnej kartce, a oni takich nie robią

a mnie od wczoraj tak strasznie suszy, że wczoraj przed snem wypiłam grubo ponad litr wody i soków, ale co dziwne, ani nie wstawałam w nocy, ani rano jakoś bardzo nie oddałam, za to obudziłam się z jeszcze bardziej niż zwykle spuchniętymi dłońmi :-(
I dziś znów mnie suszy. A w domu wcale nie jest jakoś gorąco, i było porządnie wietrzone...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, ktoś do mnie napisał na priv - odpisałam, ale wszystko mi poznikało i całkiem zgłupiałam, nie wiem teraz nawet, która to z Was, moniaivoy - chyba Ty? :-D
Jakby coś, poproszę o sygnał, że nie dotarło :-)
Ale mi się tu jajka jakieś w komputrze porobiły...

Do góry