reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

widocznie tak ;/tylko nie może mieć wtedy poduszki;/
Dziewcyzny tak apropo moge się do Was przyłączyć??jeszcze się łapie bo my z 30 czerwca

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj jechałam chodnikiem mimo, że odwilż nie dało się przejechać zresztą Emalia wie jak jest koło biedronki:)Jeszcze jakaś babka szła i mówi do mnie współczuje pchania tego wózka ja stanęłam zagadałam i poszłam dalej w męczarniach!!!Kilka godzin po mnie tym samym chodnikiem szedł sąsiad jak nie wyrżnął no ale niestety ze skutkiem śmiertelnym!!!MASAKRA:(:-:)-:)-:)-(Ciekawe na co idą te pieprzone podatki, że nawet km chodnika nie odśnieżą!!
szok z tym sasiadem!!

Ciesz się że przynajmniej ich masz :-D u mnie większość emigrowała za granicę lub do innych miast a reszta dzieciata i jakoś kontakt osłabł :-( lub całkiem się urwał :-(

Czkawka przeszła :-D 20 minut to jego standardowy czas myślałam że będzie dłużej.
co do znajomych to własnie jedna wróciła z Angli i dlatego to spotkanie :) a poza tym to ja też jestem samiutka i moje kontakty też słabe :( ostatnio to tylko przez neta, a tak bym chciała żeby czasem ktos do mnie na kawkę ze znajomych wpadł.....

jkabym nie miala monitora to bym się zapłakała chyba.to tylko jak się spusci go z oka to myk na brzuch,a jak sie w nocy przewroci to twarzy nie da na bok.Stałabym wtedy calą noc przy nim

Oskar od 2 tyg śpi na brzuchu - chyba ma to po mamusi:-) - i więdzę że zawsze ładnie układa główkę na bok, trochę się bałam tego jego brzuszkowego spania - ale teraz już spokojniej do tego podchodzę

jkabym nie miala monitora to bym się zapłakała chyba.to tylko jak się spusci go z oka to myk na brzuch,a jak sie w nocy przewroci to twarzy nie da na bok.Stałabym wtedy calą noc przy nim

Nie dziwię się;(Ja bym pewnie to samo robiła:)Ja znów nie mogę mieć baldachimu bo napycha cała buzie tej firanki aż sie dławi!!

a masz monitorek lena DTR?
ile ja sie przez swój mnitor steresu najadłam.

ja tylko na brzuchu.PO cesarce 2 rzecz jaka pomyslałam to"jak to zspaniale ze znów moge na brzuchu"

lena jak ją głodzisz to choć firankę wciąga:-D
a ja uwielbiam spać na brzuchu a dlaczego najadłaś się stresu przecież on powinien cię uspokoić

reklama
Do góry