reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
raczej za pierwszym razem to nie, bo mam jakiś pokręcony cykl...chyba miałam owulke podczas okresu wywołanego dupkiem, bo przed owulką (tą wywołaną clo) miałam cały czas tempkę 37-37,1...a od 2 dni (niby owu była pon-wtorek) - 36,7...więc coś tu nie gra...do tego endo 4mm...biorę teraz dupka...przez 10 dni...potem od nowa Polska ludowa...i mam nadzieję, że wtedy się uda...:) Tylko jakos to endo muszę wzmocnić...oprócz wina i orzechów coś jeszcze pomaga?

hejka ! ja na endo oprocz winka i orzechow biore kwas omega 3 i Accard, no i duzo rybek wcinam no i z endo od kilku miesiecy nie mam problemów :-)

reklama
my staramy sie od 18 cykli. Obecnie po drugim IUI...ja mialam troszke zawyzona prl ale biore Dostenix i jest super...problem jest z nasieniem meza :-( brał salfazin ale jakos nie działał...teraz kupiłam mu proxeed mam nadzieje ze bedzie działal...poki co we wtorek robie bete

ile razy dziennie bierzecie wiesiolka? na opakowaniu mam napisane, ze 3x2 tabletki. Nie za duzo?:))
Assiek tez bralam dostinex ale jakichs drgawek po nim dostawalam takze wole bromka. a poza tym dostinex 8tabletek dalam 350zl, a bromek ze 20zl:))

kurcze u mnie w następnym cyklu miną dwa lata odkąd zaczęliśmy starania...dołujące to...
Od następnego cyklu chyba zacznę łykać tego wiesiołka, chociaż, jak w tym cyklu nie biorę clo, to ze śluzem nie mam problemu, ale może bedzie jeszcze lepiej...

asiiek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nie będę nic mówić, ale bardzo Ci kibicuję i naprawdę wierzę, że Ci się uda!

Z resztą wszytskim nam się uda, oby tylko jak najszybciej!

Bafinka jak tam oswoiłaś się już trochhe z myślą że masz fosolinke w brzuszku:)
Asiiek mocno kibicuje za dobrą bete:)

A u mnie od dziś teoretycznie zaczynają się dni płodne ale co z tego skoro jesteśmy mocno pokłóceni z mężem . A od spania w różnych pokojach w ciąże się nie zachodzi, więc ten cykl spisany jest na straty... ;:)wściekła/y:

U nas teraz 8 cykl starań . Poprzednio w 16 cyklu się udało więc nie ma co się łamać.:tak:;-)

Ostatnia edycja:
ja tez z moim nie gadam ale ja juz po plodnych to mam lepiej. To pogudz sie z nim, moze warto dla dzidzi, co?

reklama
a ja ze swoim gadam :-p wczoraj jak się pożegnałam to poszłam i się odwaliłam, świeczki odpalone, muzyczka, jakieś przekąski i tam czeekam i czeeekam, a to po północy i zanim on do domu dojechał .. to ja JUŻ SPAŁAM :-D ahahaha ale jak mnie taką sexi zobaczył to miło obudził i się staraliśmy, że ho hoooo :-)

Do góry