reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hahahaha.. FUCK!! to rezygnuje z takiej terapii :-D

Amalfi, powiedz mi moja miła bo zapomniałam.. Jak długo już się starasz? Bierzesz jakieś wspomagacze-dopalacze? :-)

he Aguśka! ;* mam nadzieje, że humor już lepszy, hm? :-) nie ma co się dołować, w kupie siła! damy rade ;-) potańczymy do Józka i będzie git! ja polecam tą terapię :-D hahaha

teraz mogę was wszystkie pocieszać i całować i dla was tańczyć i co tylko chcecie.. ale jak przyjdzie PMS do mnie, to wtedy poznacie moje drugie oblicze.. i mam nadzieję, że któraś mnie złapie przed skokiem z mostu !!!

amalfi, jaga no ja też myślę, że już więcej takich ludzi nie spotkam...i to nie to, że ja przyciągam takich ludzi...po prostu tacy ludzie są...i jest ich niemało...niestety...ja chwilami czułam się jakbym grała w jakim thrillerze...
Lepiej jest mieć kilku przyjaciół, ale prawdziwych...
No i teraz mam już rycerza, który będzie mnie bronił...

Wiesiołka bierze się tylko do owulacji, gdyż może on wywoływać mikroskurcze macicy, a co za tym idzie wywołać poronienie...

hopee czesc, widze ze wrocilas do nas:-D
jaga ja 3ci miesiac na clo a tak w ogole to rok bez zabezpieczen z przerwa na wakacje bo nie chcialam miec @ we wloszech, wiec wzielam 3 miechy anty. Wychodzi niecaly rok wiec. Ale sie nie przykladalam nie patrzylam czy mam owulke jak nam sie chcialo bylo bzyku bzyku , jak nie to nie. Mniej wiecej po sluzie poznawalam plodne

amalfi ja podobnie jak ty...tyle, ze tylko pół roku...a teraz pierwszy cykl na clo...więc jak na razie moje nadzieje na zafasolkowanie w ciągu 3 cykli są ogromne...

reklama
Moje tez byly i juz je trace powoli, za pare dni zlapie kryzys, zobaczysz. Poznasz po tym co bede pisac, to bedzie masakra!!! Narazie jestem otumaniona bo chora jestem i juz nie wiem co mnie boli, ale jak zacznie puszczac i sie zorientuje ze nie ma objawow, to bedzie dol!!!! Kolejny:-(

Do góry