reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Jaga :*
jaga21
he Aguśka! ;* mam nadzieje, że humor już lepszy, hm? :-) nie ma co się dołować, w kupie siła! damy rade ;-) potańczymy do Józka i będzie git! ja polecam tą terapię
hahaha
teraz mogę was wszystkie pocieszać i całować i dla was tańczyć i co tylko chcecie.. ale jak przyjdzie PMS do mnie, to wtedy poznacie moje drugie oblicze.. i mam nadzieję, że któraś mnie złapie przed skokiem z mostu !!!

teraz mogę was wszystkie pocieszać i całować i dla was tańczyć i co tylko chcecie.. ale jak przyjdzie PMS do mnie, to wtedy poznacie moje drugie oblicze.. i mam nadzieję, że któraś mnie złapie przed skokiem z mostu !!!
Agusia8426
Złapiemy Cię:-). Humorek już lepszy:-)
amalfi, jaga no ja też myślę, że już więcej takich ludzi nie spotkam...i to nie to, że ja przyciągam takich ludzi...po prostu tacy ludzie są...i jest ich niemało...niestety...ja chwilami czułam się jakbym grała w jakim thrillerze...
Lepiej jest mieć kilku przyjaciół, ale prawdziwych...
No i teraz mam już rycerza, który będzie mnie bronił...
Wiesiołka bierze się tylko do owulacji, gdyż może on wywoływać mikroskurcze macicy, a co za tym idzie wywołać poronienie...
Lepiej jest mieć kilku przyjaciół, ale prawdziwych...
No i teraz mam już rycerza, który będzie mnie bronił...
Wiesiołka bierze się tylko do owulacji, gdyż może on wywoływać mikroskurcze macicy, a co za tym idzie wywołać poronienie...
amalfi
hopee czesc, widze ze wrocilas do nas
jaga ja 3ci miesiac na clo a tak w ogole to rok bez zabezpieczen z przerwa na wakacje bo nie chcialam miec @ we wloszech, wiec wzielam 3 miechy anty. Wychodzi niecaly rok wiec. Ale sie nie przykladalam nie patrzylam czy mam owulke jak nam sie chcialo bylo bzyku bzyku , jak nie to nie. Mniej wiecej po sluzie poznawalam plodne

jaga ja 3ci miesiac na clo a tak w ogole to rok bez zabezpieczen z przerwa na wakacje bo nie chcialam miec @ we wloszech, wiec wzielam 3 miechy anty. Wychodzi niecaly rok wiec. Ale sie nie przykladalam nie patrzylam czy mam owulke jak nam sie chcialo bylo bzyku bzyku , jak nie to nie. Mniej wiecej po sluzie poznawalam plodne
reklama
amalfi
Moje tez byly i juz je trace powoli, za pare dni zlapie kryzys, zobaczysz. Poznasz po tym co bede pisac, to bedzie masakra!!! Narazie jestem otumaniona bo chora jestem i juz nie wiem co mnie boli, ale jak zacznie puszczac i sie zorientuje ze nie ma objawow, to bedzie dol!!!! Kolejny:-(
Podziel się: