reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
tak z ciekawości pytam jak to u was wygląda ;) bo u mnie to niby od lutego, ale jak już pisałam gdzieś 3,5 miesiąca nam odpadło całkowicie, później też jakieś przeboje bo byliśmy osobno, bez spięć i bez starania.. ale ciągle bez zabezpieczenia i nic. Także odliczam od pierwszego pełnego cyklu poważnych staranek z lutką i bromkiem :-)

reklama
Ja też już dwa razy wkręcałam sobie objawy...i wiem co czujesz...jednak jak na razie staram się myśleć pozytywnie...w końcu się uda...mam owulacje, macice, jajniki, jajowody, śluz płodny...jeszcze tylko wszystko musi się zgrać i zaskocze...hihi

No to podobnie do mnie, tylko ja juz 3 cykl stymulowany, a ty jeszcze masz nadzieje.... ze Ci sie uda za pierwszym razem i oby sie udalo oczywiscie!!!!!!!!!!!!:tak:

raczej za pierwszym razem to nie, bo mam jakiś pokręcony cykl...chyba miałam owulke podczas okresu wywołanego dupkiem, bo przed owulką (tą wywołaną clo) miałam cały czas tempkę 37-37,1...a od 2 dni (niby owu była pon-wtorek) - 36,7...więc coś tu nie gra...do tego endo 4mm...biorę teraz dupka...przez 10 dni...potem od nowa Polska ludowa...i mam nadzieję, że wtedy się uda...:) Tylko jakos to endo muszę wzmocnić...oprócz wina i orzechów coś jeszcze pomaga?

Nie znam sie na tym , mi teraz ginka tuz orzed owulka mowila ze mam ladne endo, ale nie wiem co tzn kiedy jest ladne, wiem ze male to niedobrze

Myślę, ze miałaś prawidłowej grubości...to super...zarodek będzie się miał gdzie zagnieździć...:)
Chyba zmykam spać, bo na nogach jestem od 6:00...
Do jutra...dobrej nocki...i miłych snów...

W pierwszym cyklu mialam monitoring w drugim nie, i w tym teraz mialam dwa usg tuz przed owulka i gdyby mi nie pekl to mialam dostac pregnyl

reklama
Bafinka gratulacje:))
Mama za Ciebie tez trzymam kciuki:))
Dzis 2dc takze znow sie nie udalo:( ale moze w tym bedzie lepiej
Kolejny cykl na CLO moze sie uda:))
Oby w tym roku kazdej z Nas sie udało posadzic fasolke:))
Zaczelam tez od dzisiaj wiesiolka na sluz

napiszcie mi jak sie wstawia takie piekne suwaczki:))

Do góry