Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam kochaneJa wstałam wyspana, pooglądałam sobie nasze piękne maluszki i czekam aż mój odciągacz otworzy oczy. Rany - ja już zupełnie nie rozumiem waszych ciążowych problemów
Jak to jakoś dawno było? He,he... jeszcze nie długo będziemy jechać na jednym wózku i narzekać na obrzmiałe piersi
Kate - to przykre co piszesz. Ja od 10 lat pracuję w ZUS i wiem że tak nas ludzie oceniają - co nie jest zgodne z prawdą bo to bardzo ciężka i odpowiedzialna praca. Mnie ranią takie opinie bo zdarza się że kawy nie wypiję, śniadania nie zjem w pracy i wracam jak z kamieniołomów do domu - a ludzie i tak mnie mają za darmozjada co za ich pieniądze pierdzi w stołek.

![P251210_19.32[01].jpg P251210_19.32[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/151/151482-62ecb01daa72d52fa9293553fe9596d1.jpg?hash=YuywHapy1S)
Wczoraj go nawet tatuś błagał niemalże na kolanach - no, wyjdź, bo jak dzisiaj wyjdziesz, to nie będę musiał jutro iść do pracy...
I w odpowiedzi - jak zwykle - zobaczyliśmy wypiętą dupinkę na znak, gdzie młody ma chęć do pracy tatusia... ;-)

że niby zajęłam Twoje miejsce ;-)A ja się odłączyłam od odkorkowujących się od razu w sobotę... czekam chyba na następne zaćmienie słońca, bo podobno mają być trzy w tym roku...![]()

claudia4you też tak pisała, a następnego dnia Miś był na świecie.no kurka wodna...u was korki odchodza a u mnie nicu mnie w ogóle nic sie nie dzieje...ani skurczy ani korków
ale spoko jak tak dalej pójdzie to pewnie będę ostatnią rodzącą ze styczniówek w końcu L-4 mam do 7 lutego więc mogę sobie pozwolić
![]()
a swoją drogą ciekawe co tam u nich słychać. Pisałam eska ale cisza na razie.swędzi ale bardziej na brzuchu znowu i piersi. No i dostałam uczulenie, na samej górze brzucha mam drobne, czerwone krostki. Jak na moje oko oliwka Johnsona tak na mnie podziałała. Niczym nie smaruję, myję się tylko takim żelem dla alergików. A co do zgagi, pamiętam jak 2 dni po porodzie Filipa uświadomiłam sobie, że nie mam zgagi!! co to był dla mnie za szok i radość.fogia swędzi skóra? Smarowałaś się czymś innym? U mnie swędzi ale już się przyzwyczaiłam...bardziej ta cholerna zgaga mnie męczy.
DZIEWCZYNY KTÓRE URODZIŁY A MIAŁY PROBLEM ZE ZGAGĄ: czy po porodzie Wam minęło? Bo ja jestem pełna nadziei że będzie koniec tak odrazu....

a może urodzisz do jutra?? czego tobie i sobie życze :-)