reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
Nie... dostałam okresu po tych plamieniach... i to takiego że ho ho... wraz z okresem wymioty ustały. Zastanawiam się czy nie byłam przypadkiem w ciąży i czy nie poroniłam... raz juz tak miałam...

Słuchajcie ale w innym wątku napisałam, że test ciążowy wyszedł mi pozytywny mimo że to jest już 9d nowego cyku :szok:

W internecie przeczytałam ze podwyższony poziom może się utrzymywać nawet do 2 tyg po poronieniu... i pewnie tak jest bo ten okres był BARDZO krwawy...

Słuchajcie ale w innym wątku napisałam, że test ciążowy wyszedł mi pozytywny mimo że to jest już 9d nowego cyku :szok:

W internecie przeczytałam ze podwyższony poziom może się utrzymywać nawet do 2 tyg po poronieniu... i pewnie tak jest bo ten okres był BARDZO krwawy...

Jak test wyszed Ci pozytywny to mozesz byc w ciazy,nie musialas poronic.
Ja tak mialam,myslalam ze dostalam okres a bylam w ciazy,lepiej idz do lekarza zeby to sprawdzic

Też racja. Jak byłam w ciąży to dowiedziałam się o niej dopiero w 8 tyg. Miałam normalną miesiączkę. Nie żadną tam ciemną i mało krwi.

Ja tez dowiedzialam sie dopiero w 8 lub 9 tyg dlatego uwazam ze to jak najbardziej moze byc ciaza.Zreszta moja znajoma na poczatku ciazy dostala krwotoku i myslala ze poronila a jednak dzidzia byla silna i sie utrzymala,dzisiaj coreczka kalezanki ma 3 latka a moj synek prawie roczek

Mi niestety się nie udało i poroniłam miesiąc po tym jak lekarz potwierdził ciążę:(
Ale mam teraz zagadkę. Zrobiłam sobie teścik przed chwilką (paskowy). No i kurcze... nie wiem co mi tam wyszło! Jedna kreska (ta kontrolna) jest tam gdzie powinna być, a druga jest przesunięta! Tam pod tą tasiemką gdzie jest ten napis "max". Nie wiem, chyba jutro kupię sobie test płytkowy.

reklama
Mi niestety się nie udało i poroniłam miesiąc po tym jak lekarz potwierdził ciążę:(
Ale mam teraz zagadkę. Zrobiłam sobie teścik przed chwilką (paskowy). No i kurcze... nie wiem co mi tam wyszło! Jedna kreska (ta kontrolna) jest tam gdzie powinna być, a druga jest przesunięta! Tam pod tą tasiemką gdzie jest ten napis "max". Nie wiem, chyba jutro kupię sobie test płytkowy.

A mozesz wkleic zdjecie testu?

Ja tez poronilam w 5 lub 6 tyg ale tu sie tym nie przejmuja
nie2.gif

Mam nadzieje ze szybko uda Ci sie zaciazyc trzyma
trelemorele.gif
m

Ostatnia edycja:
Do góry