reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
No właśnie mnie mąż namawiał na laparoskopię, ale ja się przeraźliwie boję stanu pooperacyjnego, bo z tego co wiem, to robią ten zabieg pod narkozą.

reklama
najbardziej sie boje znieczulenia ogolnego. Mowil mi ze moge miejscowe ale to jak kobiety braly miejscowe to po chwili zabiegu kazaly sie usypiac tak boli...Nie wiem od czego to zalezy ale niektorzy mowia, ze to jest zabieg jednodniowy i sie idzie do domu, a inni, ze 3 dni przynajmniej w szpitalu.

witajcie dziewczynki, dawno mnie nie było ale nie mialam internetu a do tego dużo problemów, a więc w 8 tygodniu ciąży niestety wszystko sie skończylo, jestem już 6 tygodni po łyżeczkowaniu, miałam nadzieję że do 3 razy sztuka i jednak znów klapa. Byłam już na wizycie kontrolnej, wszystko wraca do normy, nawet wróciło jajeczkowanie i od następnego cyklu startujemy, LOPOP przepraszam że nie odp ale nie mialam mozliwości, pozdrawiam weteranki forum i witam nowe,nie czytałam waszych postów bo jest ich bardzo dużo ale mam nadzieję że po kolei dowiem się co u każdej z Was, jestem okropnie ciekawa czy którejś sie udalo pozdrawiam

MYŚA- tule Cie kochana moja...mi udalo sie w listopadzie ,ale...pozamaciczna:((
wracaj do zdrówka i powidzenia w nowym cyklu......
ale to przykre:(

ja mialam laparoskopie-ale 6 lat temu-lezalam 7 dni w szpitalu mialam narkoze i bylam zaintubowana-potem boli troche gardlo-wiadomo no i po wybudzeniu wymiotowalam i bylo mi b.b.zimno a to byl poczatek lipca...
ale nic mnie nie bolalo tylko w 4 miejscach bylam nacięta wiec mialam w 4 miejscach po 4,5 szwów...ale nie ciągnely za bardzo..

wtedy trzymali 7 dni a teraz wiem ,ze po 2,3 dniach wypuszczają i przychodzi sie na zdjęcie szwów-mi ściągali w szpitalu...na prawde nie ma sie czego bać a na narkoze wiadomoze każda inaczej moze zareagować...

MYŚA- tule Cie kochana moja...mi udalo sie w listopadzie ,ale...pozamaciczna:((
wracaj do zdrówka i powidzenia w nowym cyklu......
ale to przykre:(

ja mialam laparoskopie-ale 6 lat temu-lezalam 7 dni w szpitalu mialam narkoze i bylam zaintubowana-potem boli troche gardlo-wiadomo no i po wybudzeniu wymiotowalam i bylo mi b.b.zimno a to byl poczatek lipca...
ale nic mnie nie bolalo tylko w 4 miejscach bylam nacięta wiec mialam w 4 miejscach po 4,5 szwów...ale nie ciągnely za bardzo..
mama przykro mi również, nie wiedziałam że pozamaciczną miałaś, koszmar jakis ale szybko sie zapomina i trzeba próbowac nadal bo nadzieja jest zawsze

reklama
Do góry