reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta- a widzisz, czyli to nie tylko moje odczucie. W ktorym Realu robisz zakupy? W Markach?? Cos mi się wydaje ze Ty gdzieś w "moich stronach" mieszkasz:)

Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania:) ale z lezenia tez umie:)

Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także:)

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzenia dla Soni, Małgosi i Michasia

gosiagro - w pracy oki:)Myślałam że będzie napięta atmosfera, ale nawet nie:tak:

Asnecja - 7 m-czne dziecko nie ma obowiązku siadania!!Według szerokiej normy to nawet do 10 m-cy!!

kpi - gratki dla małej

Liliti - odpoczywaj

agast - u mnie też króluje real, auchan jest drogi, carrefour podobnie, a tesco mam daleko:)

ewus - rozbroiło mnie to z Szymonkiem - obudzi się w nocy zrobi kosi kosi i idzie spać dalej:-D:-D:-D

Kasiaj - gratki!!!!A to nie górne zębole miały wychodzić?

Lencja - Twoja księżniczka ma już ząbki??

nie ma, ząbki też pewnie leniwe są :)

nie stworzyli nawet jeszcze zabawki która byłaby w stanie go zainteresować :-)
hahahhah dobre!!!

Asencja - nie przejmuj się! ja się pod słowami Anecznik podpisuję A co do filmików ja kiedyś wyszperałam takie:
YouTube - cwiczenia obrotowe
YouTube - 01 rehabilitacja
jak masz ochotę to troszkę się z maleństwem pobaw :)

zdec - Nelcia też ma odruch wymiotny przy wszystkim co nie est mega papka, nawet przy mniej rozgniecionym ugotowanym żółtku wymieszanym z zupką się dławi ..
Kasiulka - ja też jestem ciekawa tych ćwiczeń i tego czego się na rehabilitacji dowiesz.
liliti - może się Sonii odmieni i jednak będziesz miała udany urlop. Trzymam kciuki!
kpi - witaj Kochana po przerwie!
Koriander - ja do muzyki dodałabym jeszcze może mniej skoczne i mniej znane ale fajne: Orkiestra Św. Mikołaja oraz Kapela Ze Wsi Warszawa, no i jeszcze do głowy przyszedł mi Szwagierkolaska :)

Gosiagro - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !

reklama
Do góry