reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

lilou ja mniej wiecej w tym samym okresie jak Ty teraz to mialam skurcze porodowe.. takze lepiej nie ryzykowac
i jechac zobaczyc czy wszystko ok.

ilonka pamiętam, pamiętam ;-)

reklama
Brzoskiwnko pojechałabym teraz ale dziś mamy tą imprezkę urodzinową Oli (w kulkach) i nie chce jej zepsuć. Grzecznie usiądę na krzesełku ,mąż będzie pilnował dzieciaczków,a potem pojedziemy.
Teraz po kąpieli przynajmniej krzyż mnie nie boli.

Ech ledwo tu dołączyłam a już narzekam :( w ramach pocieszenia -zwykle mało marudna jestem:-D

spoko, ja cala ciaze marudzilam i caly czas marudze na krzyz i rwę kulszową.. takie o prezenty po ciąży zostaly..
musze się zapisac na jakas fijozterapie, czy cos.. podobno zabieg jeden kosztuje 15-20zl, a zeby sie z tego wyleczyc
to trzeba iles tam sesji zrobic..
chyba ze na nfz sobie zalatwie..:-)

ilonka te bóle nie są mocne, tzn nie bolą tylko nie wiem jak to napisać ..dokuczają. chwilowe napięcie brzucha i już. ruchy maluszka czuję regularnie.

no nic szykuję się i jadę . Biorę od ranu kartę ciąży i o 19 kierunek Polna. Może trafię na swoją lekarkę.

Miłego wieczorku!

już wróciłam :-) ja też już bym u lekarza była :-( miejmy nadzieję że lilou wytrzyma i o 19 pojedzie .
Moja kuzynka właśnie rodzi na polnej :-)

ja nie mialam przez ciaze ani jednego skurczu...dlatego bylam mega ciekawa jak to jest ale dobrze ze nie doswiadczylam w sumie skurczow. Tak sie cieszylam jak je dostalam na wywolywaniu :-)
lilou daj znac odrazu co i jak
moja przyjaciolka jest w 6 tc zazdroszcze jej cholernie
ja pierwsze 3 miesiace nie cieszylam sie z ciazy i teraz zaluje...inaczej juz bym podeszla do tego wszystkiego :)

dziewczyny mam do oddania
obiadki marchewkowa z ryzem bobovity sztuk 5 ważne do 26.04.2012
sok hippa marchwiowy
sloik dynia z ziemniakiem zupa jarzynowa krem hippa

szkoda wyrzucic

reklama
Do góry