reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No a ja dziewuszki chciałam sie pochwalic ze byłam z moim K na badaniach hormonów ( w normie) i badaniu nasienia i okazało sie ze po 3 miesiącach bez alkoholu, ograniczeniu palenia i brania mnóstwa witamin nasionko mojego K poprawiło sie niesamowicie. 3 miechy temu liczebność wynosiła 3 miliony na co lekarz powiedział masakra, natomiast wczoraj miał 30 milionów !!!! sukces lekarz był z niego dumny no i oczywiscie ja tez. Dogadaliśmy sie ze w marcu robimy podejscie do IUI :)))

Iza gratuluje wyników i życzę powodzenia przy iui!!!!!
u mojego m też po witaminkach wyniki sie poprawiły, jestem po iui we wtorek beta 12,6 a teraz czekam na poniedziałek na kolejną bete. pozdrawiam

Maćku po pierwszej wizycie u doktorka było to koniec lutego dostałam przekaz do szpitala na badanie hormonów, pomazy wymazy z pochwy i usg. Po wynikach leki na wyrównanie hormonów, w marcu przekaz do szpitala na prześwietlenie macicy całodzienny pobyt w szpitalu, badanie pod narkozą. Wyniki były ok więc w maju przekaz do szpitala na iui razem z mężem. za żadne badanie nic nie płaciliśmy za przygotowanie nasienia też nie, pozdrawiam.

No a ja dziewuszki chciałam sie pochwalic ze byłam z moim K na badaniach hormonów ( w normie) i badaniu nasienia i okazało sie ze po 3 miesiącach bez alkoholu, ograniczeniu palenia i brania mnóstwa witamin nasionko mojego K poprawiło sie niesamowicie. 3 miechy temu liczebność wynosiła 3 miliony na co lekarz powiedział masakra, natomiast wczoraj miał 30 milionów !!!! sukces lekarz był z niego dumny no i oczywiscie ja tez. Dogadaliśmy sie ze w marcu robimy podejscie do IUI :)))
Super wieści!!
Z takimi plemnikami na pewno teraz wszystko się uda!!

Mam nadzieje kochane:tak: teraz to jak byczek rozpłodowy he he:-D jeszcze tylko moje badanka , bo lekarz chce mnie stymulowac wiec w lutym szaleństwo a w marcu IUI Nawet sie nie obrażę jak beda bliźniaki he he podwójne szczescie:tak:

Pieknie! Nic tylko dziecko robic:-D
Maćku po pierwszej wizycie u doktorka było to koniec lutego dostałam przekaz do szpitala na badanie hormonów, pomazy wymazy z pochwy i usg. Po wynikach leki na wyrównanie hormonów, w marcu przekaz do szpitala na prześwietlenie macicy całodzienny pobyt w szpitalu, badanie pod narkozą. Wyniki były ok więc w maju przekaz do szpitala na iui razem z mężem. za żadne badanie nic nie płaciliśmy za przygotowanie nasienia też nie, pozdrawiam.
Dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz:tak:
Jak gin do ktorego ide w srode ze mna tak nie postapi to udam sie do Twojego:tak:

reklama
Do góry