reklama
den83
Fanka BB :)
hehehe
biedna iza- tak podważać jej jajo i gina
biedna iza- tak podważać jej jajo i gina
amalfi
No dobrze ze nie mieszka blisko mnie i mi nie wpieprzy heheheh;-)
Ja mam owulke w 14dc w porywach do 15dc wiec chyba 13dc tez moze byc heheheh
Poza tym tak sie zawsze boje ze giny wciskaja nam kit, ze dobrze ze mozna to przedyskutowac na forum
Mam pytanie w jakim dokladnie okresie cyklu sprawdza sie droznosc jajowodu??? Slyszalam ze po @ ale dokladniej, zaraz po@ czy moze byc kilka dni po@
Ja mam owulke w 14dc w porywach do 15dc wiec chyba 13dc tez moze byc heheheh
Poza tym tak sie zawsze boje ze giny wciskaja nam kit, ze dobrze ze mozna to przedyskutowac na forum
Mam pytanie w jakim dokladnie okresie cyklu sprawdza sie droznosc jajowodu??? Slyszalam ze po @ ale dokladniej, zaraz po@ czy moze byc kilka dni po@
Ostatnia edycja:
den83
szczesciary- ja mam w 20-25dc :/
den83
hehe piernicze suwaczek- moja owu tak radko jest, ze zaden suwak nie da rady
zazdroszcze wam tylu szans... a tak powaznie- nie umiem go wstawic:/
zazdroszcze wam tylu szans... a tak powaznie- nie umiem go wstawic:/
Po krwawieniu ale przed owulacja.Mam pytanie w jakim dokladnie okresie cyklu sprawdza sie droznosc jajowodu??? Slyszalam ze po @ ale dokladniej, zaraz po@ czy moze byc kilka dni po@
Hej dziewczyny...ja wczoraj znowu wcześnie do łóżka poszłam...
amalfi badanie drożności robi się zawsze przed owulacją, raczej nie ma znaczenia, czy będzie to 1 czy 3 dni po @...musisz mieć aktualne badanie cytologiczne i czystości pochwy...czy jakoś tak...inaczej Ci nie zrobią badania...
wizytę mam w piątek, ale dzięki za &&&&&&&&&
Miłego dnia dziewczyny...ja już w pracy...będę zaglądać co jakiś czas...
amalfi badanie drożności robi się zawsze przed owulacją, raczej nie ma znaczenia, czy będzie to 1 czy 3 dni po @...musisz mieć aktualne badanie cytologiczne i czystości pochwy...czy jakoś tak...inaczej Ci nie zrobią badania...
wizytę mam w piątek, ale dzięki za &&&&&&&&&
Miłego dnia dziewczyny...ja już w pracy...będę zaglądać co jakiś czas...
reklama
iza.malami
hehehe
biedna iza- tak podważać jej jajo i gina![]()
he he dobre

Wyobraźcie sobie ze bylismy z moim K po wyniki hormonów i na badanku nasienia i co???

Podziel się: