reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Igasia- ja tez z wiki 30 kg przytyłam dlatego teraz tak sie pilnuje zeby nie wygladac znów jak klops hehe a piersia chcę karmic mam nadzieje ze mi sie uda jak najdłużej

Małgorzatka ale Cie wypchało:-) po mnie nie bylo nic widac na tym etapie ciąży.Swoja droga fajne mieszkanko dla dzidziusia:tak:

Ja w tej chwili mam mmniejwięcej taki "brzuch" jak mala-gorzatka na tej fotce ;-)

Hello!
...najlepeij jakby po styczniu zaraz wskoczyl kwiecien...

zgadzam się z Tobą w 100%. Może wystosunejmy jakąś petycję do matki natury? ;-)

ja juz jestem 14 kg na plusie:szok::szok:

Z Filipem przytyłam 12kg przez całą ciążę, a teraz jak do tej pory mam jakieś 3,5kg na +

Pandorka-no ty teraz to chyba sobie jaja robisz masz taki brzuch jak Goska??????????? normalnie fote wstaw nam tu szybko.............to ja przy Tobie Jak wieloryb:tak::-D

Cooooooo? Pandorka jestem w szoku!!!tylko 3,5 kg w 29 tygodniu,to bardzo malo!!! jakiej jestes tuszy? w takim razie Twoj porod bedzie blyskawiczny:-D...nie o co moj:no:
Pinkano to witaj w klubie,Laseczko!!!hihihihiiii,ja tez mam zamiar sie pilnowac!
A Emilie karmilam 18 miesiecy...i sama to zakonczylam,Emi walczyla,ale w koncu zrezygnowala z walki.

hello

u nas dzis znów mrozik a jeszcze 2 dni temu ptaszki jak na wiosne ćwierkały:tak::tak:
na 14:45 mam wizyte w GP ciekwe co usłysze pewnie nic..................

Pandorka- ty sie pewnie bardziej orientujesz powiedz mi czy połozna z takiego normalnego badania tz przez brzuch moze mi powiedziec czy poród blisko czy nie????

Pinka... ona z takiego macania to może Ci co najwyżej powiedzieć, że dzidzia Ci zeszła w kanał rodny główką w dół, ale przecież dzidzia tak może sobie siedzieć x czasu-Filip siedział tak ze 4 tyg. ;-) bez badania gin. nie wiele Ci może powiedzieć ;-) Co najwyżej sama możesz sobie tam pogmerać i w zależnośći ile paluchów zmieścisz luźno tyle masz rozwarcia ;-)

reklama
Pinka... ona z takiego macania to może Ci co najwyżej powiedzieć, że dzidzia Ci zeszła w kanał rodny główką w dół, ale przecież dzidzia tak może sobie siedzieć x czasu-Filip siedział tak ze 4 tyg. ;-) bez badania gin. nie wiele Ci może powiedzieć ;-) Co najwyżej sama możesz sobie tam pogmerać i w zależnośći ile paluchów zmieścisz luźno tyle masz rozwarcia ;-)

hahaha dzieki za odpowiedz z tym pogmeraniem mnie rozbawiłaś hahah ale paluch to wkładasz tak głęboko jak byś tampona pakowała tak???? bo wiesz ja to nigdy sobie nie sprawdzałam rozwarcia wiec nie wiem jak to sie robi:eek:

Do góry