reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dziecka

reklama
heh a u mnie na 100% chłopiec i będzie Filip.
Mi jak najbardziej odpowiada i mojej mamie też. na święta jak mówiliśmy że chyba chłopiec i szwagrowi i jego narzeczonej wspomnieliśmy o imieniu ujrzałam wielki niesmak.
szczerze mam w nosie. ciekawe co teściowa powie.
zawsze znajdzie się ktoś komu imię się nie podoba.
tutaj tez dziewczyny piały że zdrobnienie od Aleksandra Olek jest brzydkie a my tak właśnie na synka wołamy. Luzik są stanowczo gorsze imiona w tym Alan

nie sa brzydkie te zdrobnienia,tylko jakos teraz się chyba zaczyna mówić Aleks niz Olek,ja mam wuja o tym imieniu i jest Olek oczywiście,wcale bym sie nie gniewała jak by do syna mojego tak wołali,choć ja bym się starała Aleks,ale np.nie cierpię jak ktoś mówi do mojego Tosiek-może być Antosiek,bo to pierwsze mi się strasznie nie podoba,ale do dziewczynki już mi pasuje;-)

Olusia, wszyyyystko kwestia gustu, mnie się np. Alan podoba choć nigdy nie nazwałabym tak synka:)

Tutaj pada wiele propozycji, które średnio do mnie przemawiają, ale cieszę się jak głupia jak któraś mama już dopasuje imię do swojego dzidziusia. Wolę nie mówić, które mi się nie podobają, bo żadna z nas tego nie lubi i może być którejś przykro. Raczej komentuję tylko te, które według mnie są fajne. Taka drobna dyplomacja;)

zreszta i tak do dziecka na pewno nie bedziemy od razu mowic po imieniu tylko jakos pieszczotliwie :))

moj jakos zaniemówił od wczoraj:( i nawet ciastko nie pomogło ;(

ironia :-D- wiecznie zyc nie będzie...
Ja jestem w jeszcze bardziej komfortowej sytuacji- bo nawet przez telefon z nią nie rozmawiam, jedynie przez Skype pousmiecham się raz na jakiś czas i to tyle ;). Benio kuleczka:-) czy to znaczy, ze to już postanowione??

reklama
tak nam się wydaje bo tylko na to imie zareagował :) mam nadzieje ze nie jest juz zabookowane/? :)
bałam sie ze jak tych antosiow sie tyle narobilo to nie bedzie fajnie w klasie jak ich będzie z 5

Do góry