reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka te ośmiorniczki są świetne! ja sama się zastanawiałam nad jakaś zabawką do kąpieli, ale stwierdziłam, że
co za dużo to nie zdrowo :-)

a ankieta wypełniona, dzięki :-)

my też mamy pełno gumowych czy dmuchanych zabawek do kąpieli, ale dzisiaj zostały zdradzone na rzecz ośmiorniczek :D kumpela od której to dostał ma 3letnią córeczkę i ona też od roku szaleje w wodzie z nimi, teraz te zabawy są pod kątem kolorów, cyferek (ośmiorniczki sa ponumerowane od 1 do 8, tak samo ich miejsca na wyspie, ale to już wyższa szkoła jazdy dla dzieciaczka ;)) naprawdę trafiona zabawka :)

Brzoskwinka a czym Mąż sie interesuje? Co lubi?

Ale znalazłam językołamacz:
Było sobie trzech Japońców: Jachce, Jachce Drachce, Jachce Drachce Drachcedroni. Były sobie trzy Japonki: Cepka, Cepka Drepka, Cepka Drepka Rompomponi. Poznali się: Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Pokochali i pobrali się Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Mieli Dzieci: Jachce z Cepką mieli Szacha, Jachce Drachce z Cepką Drepką mieli Szacha Szar Szaracha Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi mieli Szacha Szarszaracha Fudżi Fajkę. Kto powtórzy bajkę?

ufffff no to przebrnęłam przez te kilka stron co by wiedzieć o co chodzi :-) jak tak dalej pójdzie to napiszemy książkę :-)

dziś wyszłam wcześniej z pracy bo mała niestety ma temperaturę i czekam czy coś się rozwinie czy nie :-(

reklama
dzięki w nocy się okaże co i jak ale do przedszkola na pewno nie idzie :-(

co do rowerków to polecam dla mniejszych smart trike a dla większych bmx :-)

Do góry