Cześć dziewczyny! nie piszcie tyle, bo nie nadążam

lilou nie dawaj imienia Filip! bo Filipy to mega lobuzy są
moja dobra kumpela ma Filipa, ma teraz 3,5 roku i to co on odwala, to szok! taki łobuziak

a ostatnio siedzimy sobie i gadamy, a on do nas podchodzi i mowi do kumpeli dając jakąś zabawkę
"masz Ty je*bana matko!" z boku jak się to słyszy to można się uśmiać, ale maakra, że
dziecko tak mówi

ale co z tego, że kumpela trzyma go na pionie, ale jej M. juz nie bardzo..
Pewnie dzis na saune pojde i na basen :-))
ehh.. zazdroszcze basenu.. ja moze i bym z małym poszła, ale sama tak nie bardzo chce, a na M. nie mogę liczyć..
co do imion dla dziewczynki to moje ukochane ZOSIA
a tak rozpieszczam Filipa... hmm zabawkami?? ma stanowczo za duzo...no ale juz wiem co mu musze kupic.

garaz ze zjadami do aut

moj mnie zabiej ale co tam, tego jeszcze nie ma?
Hehe jak jeszcze nie byłam w ciąży, to my z M. już wiedzieliśmy, że jeśli będzie chłopiec to Adaś (po naszym świadku ze ślubu, notabene też ojcu chrzestnym Adasia :-)) a jeśli dziewczynka to właśnie Zosia (po śp.babci M.)
ilonka taki zjazd do aut, widziałam świetny w kauflandzie.. kosztuje ok.30zł! rewelacja.. mają wyprzedaż zabawek, warto zajrzeć! ja też często Adasiowi kupuje rozne zabawki, czy gadżety, ale nie tak często.. lubie jak się cieszy z czegoś..
na szczęście nie jest piskliwy, ale to dopiero 18m, wiec wszystko jeszcze przed nim...
moze i obsypuje go wszystkim...pewnie uraz z dziecinstwa
Brzoskwinka i jak przyszło już???

::
młody mi dzis wystydu narobił ze cho choo! byliśmy w sklepie z ciuchami a ten tak sie spierdział na cały sklep normalnie jak stary facet! siara jak nie wiem pozniej sie chowal za wieszakami! świaniak! za pierdziocha dostał od pani cukierka:/
hehehehe młody to jest udany

nie martw się jeszcze nie raz zrobi takiego psikusa ;-)
jeszcze nie ma paczki, albo dzisiaj wieczorem, albo jutro z rana
uraz z dzieciństwa? ja akurat mam takie podejście, że chciałabym dać mojemu, to czego ja sama nie mogłam mieć..
ale bez przesady..
Tak samo myśle! Kuzyn Męża robi taki błąd i jak słucham jak jego córka gada to mam ochote Przema trzasnąć. W zeszłym roku byliśmy na roczku córki szwagierki i Maja dostała całą mase prezentów które sie podobały Juli. Bawiła sie jak swoim. Wreszcie grająca gąsienica ją mocno zaciekawiła i ja mówie "jak będziesz grzeczna to dostaniesz taką" ona mi sie na to wzdrygła i rzuciła "tata i tak mi kupi". Potem sie dowiedziałam że Jula mówi a Przemo kupuje, Mama na Jule krzyczy a tata Małej nową lalke kupuje. Tragedia!!! Ja rozumiem ma kase i kocha dziecko ale kurde nie krzywdźmy dzieci bo dziś jest lalka czy klocki a jutro najnowsza sukienka za 10tysięcy. Egoista rośnie jak nic.
ooo kurcze to u siostry M. jest podobnie.. syn (7 lat) jest tak nauczony, że jemu się wszystko należy, że
jak byłam w ciazy to z pół roku chodził za moim M, żeby kupił mu komputer... heh.. przykladow moglabym wymieniac sporo,
ale to przykre ze dzieci tak od poczatku sa nauczone, bo nie dość, że przez to są odtrącani przez innych, to jak podrosną
nie będą mieli wpojonych naprawde waznych życiowych zasad i poglądów.
na-tuska sorki, że dzisiaj nie wpadlam, musiałam coś załatwić na piątkowie..
przy okazji byłam w tesco, tam mieli wyprzedaż zabawek i kupiłam małemu laptopa za 20zł!
ledwo weszliśmy do domu, a Adas juz w reklamowkach grzebal i szukal nowego nabytku.. :-)
jest tak szczęśliwy, że jestem zadowolona ze zakupiłam takie cuś.
a jutro jeszcze od
ilonki następna niespodzianka :-)