reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wpadłam na moment bo dzieci mega marudza, nati z rak nie schodzi tak go meczy a i mnie połamało. przepraszam ze bez polskich znaków ale pisze jedna reka

reklama
Tygrynka ale dobrze miałaś :-) no ja wolałabym żeby teściowa mi nic nie układała :p a mąż ..hmm jakby to delikatnie napisać..on się nie nadaje do takich rzeczy:p
więc liczę że zdążymy , bo ja trochę zosia samosia jestem i lubię wszytko po swojemu;-)

skrzat
dzięki za info:) już sobie dodałam zakładkę żeby nie przepadło :)
śpiworki wyglądają na warte swojej ceny. widać że ładnie zrobione.i fajny wybór kolorków.

ilonka wiesz co jak tak się zastanawiam nad znanymi Filipami to chyba masz rację:-D
teraz mam instruktora jazdy Filipa;-) muszę go zapytać jak to z nim:) a na takiego spokojnego wygląda:)

Jaaa a ja ciągle w piżamie:szok: zgapiłam się , bo oglądam "dzień dobry tvn" i ta patrzę na zegarek, tylko że oglądam 1+ i jestem godzinę w tył:-D dobrze że wsyprzątane mam, tylko koło 15 muszę po Oliwkę iść.

Tak czytam o Waszych maluszkach i tak jakoś mi fajnie że to wszytko nie znów czeka. Wiem że nieprzespane noce pewnie dadzą mi do wiwatu, ale i tak się nie mogę doczekać:-)

Lilou no rozumiem, ja jakieś pół roku po porodzie, jak się ogarnęłam i wiedziałam co chciałam to zaczęłam zmieniać po swojemu :D i dalej zmieniam i wymyślam :D a co do drugiego dziecka to ja też już bym chciała tulić takie maleństwo, ale to najwcześniej za 3 lata mnie czeka.. a Ty robisz prawko teraz? kiedy kończysz?

Skrzat a Ty byłaś już na jakimś spotkaniu chustowym?

Julia trzymajcie się tam dzielnie!

Matko jaka produkcja:szok::szok::szok::szok::szok:
lilou dobrze że pojechałaś do szpitala i wszystko ok. aa i ja tez jeszcze w piżamce:-p a co do mieszkania to fakt babka wam niezłą cenkę walnęła:szok:
Brzoskwinko teraz jak pada to mam fatalny nastrój ale jak tylko wiosna zawita i słoneczko to będzie super zobaczysz

Skrzt wy to jesteście maniacy z tymi grami:-p ale fajnie bo macie jakieś hobby

Rikapa ty zamiast w PiM to pracuj w kinie hahahahahah

My się przeprowadzaliśmy jak Zosia miała ok miesiąca i ja z nią jeździłam i załatwiałam to meble to sprzęt agd rtv bo m w pracy ale wspomonam to bardzo pozytywnie bo Zosia była kochana i spokojna więc mogłam na prawdę dużo pozałatwiać;-)
kurcze położyłam ją o 11 spać i teraz coś płacze przez sen:confused2: chyba zębuszki kolejne coś mi się tak wydaje, dziś wpada do mnie znajoma z córcią w wieku zosi więc będzie zbawnie:-D

Poznańskie forum tętni zyciem...jak na Połwiejskiej normalnie he he he ;P

Moje dziecie pospało 30 minut hmmm...i sam nie wie czego chce ja piórkuje ktoś mi go podmienil ale nie narzekam :-)

Ilonqa jestem strasznie cietka na nich. Trzymaja mnie w garsci. Na sama mysl o wshig mnie mdli.

Marciaa to chyba jakiś taki dzień na dzieciaczki bo Seba też sam nie wie czego chce :/ trochę jeść, trochę spać, trochę się bawić...

Ilonka nieźle go zasypujesz zabawkami :)
ja teraz szukam rowerka jakiegoś dla małego i nie wiem co wybrać, bo te z kaczuszkami czy zabkami to mi sie nie podobają, a ten co mi się podoba to kosztuje 300zł i to chyba jednak za dużo jak na taki rowerek??

Tygrynka teraz robię, zaczęłam w zeszłym roku, skończyłam teorię i tyle. No i teraz się zmobilizowałam na jazdy, lekarka nie miała przeciwwskazań . Bałam się że będę panikara, ale idzie całkiem nieźle :-) tyle radości z tego mam :) a dopiero 8 godzina:) mam nadzieje że dociągnę do 30 :)

Guziczek z mieszkaniem szkoda gadać :/ a tak mi tu dobrze. Teraz siedzę na gratce i szukam czegoś sensownego.

reklama
Do góry