Chogata
Mama Aluni i Dominika
Matko to moja waży 13 kg .Mimo ,ze cały grudzień przechorowała i na samych mandarynkach jechała i sokach .Ja tylko wieczorem jej ograniczam jedzenie bo potem źle spi mi .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy nasze dzieciaki(te sierpniowe) moga pic juz kakao? takie na krowim mleku,bo moja dzis wypila prawie caly kubek
![]()
a czy nasze dzieci mogą jeść ser biały, taki twaróg ze śmietaną np i jogurty-no właśnie jakie?
my amelkowne "poimy" i karmimy zarowno mlekiem jak i serkami czy jogurtami (nie tylko tymi dla dzieci) juz od dawna. u nas nie bylo zadnych alergii wiec z tym luz. widzisz Sempe tu w uk od 12 mca zycia nie podaje sie formulki tylko krowie mlekowg wskazan to mleko krowie wprowadza się po 3roku życia,.
ale ja tego nie słucham:-) Alicja je bydyń na krowim, pije codziennie actimel, je danio waniliowe całe, jak mam maślanke "pieczone jabłko" to tez nie pogardzi, kakao sporadycznie bo i tak czekoladke wciąga codziennie, najbardziel lubi ptasie mleczko... łakomczuch jak mama:-)