reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja tylko na moment...Cały dzień w biegu....Godzinkę temu wróciliśmy od znajomych Polcia zjadła i juz smacznie śpi!!!! Przy okazji stwierdziłąm że moja córka to coraz bardziej dorosła panna jest....Dzis ponad 3 godziny jeździliśmy po sklepach....Przenosilismy ja z samochpodu do nosidełka z nosidełka do samochodu, z samochodu do wózka z wózka do nosidełka i tak w kółko...a ona ani razu nie zamarudziła ....mało tego przespała 1,5godziny....Byłam z niej dumna....U znajomych tez była grzeczna...Bawiła się z Dawidkiem, nawet nie zwracała uwagi na nas...Jak widzi Dawidka (2,5roku chłopczyk) to aż się trzęsie... (sorry zyraffka :-) )....No nic ...Nie nadrobię Was....
Złożę tylko życzonka

Natanku i Krystianku
Najlepsze życzonka z okazji Waszej miesięcznicy!!!!
Dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy każdego dnia!!!
Buziolki!!!

Avena - Bardzo gratuluję, podwójna ciociu!!!!!!

reklama
ależ jestem zła!!!!!!!! wszystko w 15 minut stanęło na głowie:( Nie chcę pisać tutaj by czasem nie wpadło w niepowołane ręce , a raczej oczy... Natomiast proszę trzymajcie kciuki bo ważne decyzje przede mną , niby na lepsze chyba ale żeby coś było lepiej najpierw musi być gorzej i teraz właśnie tak jest:(
Idę spać o ile uda mi się zasnąć....
Dziękuję że jesteście

ależ jestem zła!!!!!!!! wszystko w 15 minut stanęło na głowie:( Nie chcę pisać tutaj by czasem nie wpadło w niepowołane ręce , a raczej oczy... Natomiast proszę trzymajcie kciuki bo ważne decyzje przede mną , niby na lepsze chyba ale żeby coś było lepiej najpierw musi być gorzej i teraz właśnie tak jest:(
Idę spać o ile uda mi się zasnąć....
Dziękuję że jesteście
trzymam kciukole!!Pamiętaj że samo nastawienie jest bardzo ważne, a świat nie zawsze jest taki zły na jaki wygląda

Perfecta nie strasz, co sie dzieje:szok:? trzymam ciuki oczywiscie!

Avena gratulacje!:-):-)

Casia fajnie ze piszesz, ja cie rozumiem jak zaczynalam tu pisac to tez mi dziwnie bylo pisac o dupie maryni ale po jakims czasie przeszly opory :-) i gratki dla maluszka!

agusia Ksawery piekne imie a jaki dzielny byl chlopaczek w szpitalu.. mam nadzieje ze to budzenie chwilowe i szybko sie unormuje

sealet zdrowka dla coreczki!:tak:
Klementiknka gratuluje Jasiowi fikumykow :-)

Czy pisala ostatnio Kasiek, co u nie i u Damianka??

Ostatnia edycja:
Witam z rana:)

napiszcie mi jak to robicie ze kazdemu odpisujecie?? bo ja przeczyta i nie wiem komu co mialam odpisac:( mam sobie w wordzie np zapisac i kopiowac...matol jestem na tym BB:(

a kiedys tez pisalam czy moge gdzies zobaczyc fotki aszych dzieciaków?? i wkleic moich...???

reklama
Do góry