anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Efe,lekarz inny byl,u nas zawsze jakis jest,a jak nie ma pediatry to i ten dla doroslych przyjmie....ale wiesz ta goraczka nie byla az taka duza,bo powyzej 38 nie bylo,wiec juz tak nie panikowalam jak ostatnio,chociaz do smiechu wcale mi nie jest
Anet co to w ogóle za brak lekarza?! Zawsze ktoś musi przejąć pacjentów! A na pogotowiu to wiesz jak was potraktują? I dziecko się wystraszyć może bo różne rzeczy moga się wydarzyć. Już chyba lepiej do tej przychodni pojechać i na spokojnie dać ją zbadać jakiemuś lekarzowi. U mnie w mieście to nagminnie matki latają do jednej lekarki do szpitala, gdzie dzieci z rotawirusami i innymi paskudami leżą. A potem się dziwią że dziecko gorzej choruje.
Dzis tez caly dzien temperatura,co zbije to znow sie pojawia,ale juz tylko do 37.8 kresek,wiec nie jest tak zle....na sile zajzalam do tej jej buzi(ale sie dawrla

Azorek,wspolczuje choroby babci:-(...ja mam jeszcze tylko jedna,a dziadka juz zadnego-niestety:-(...my dzis robilysmy odlewy raczek z masy solnej(jeszcze nie doschly) gosia potem pokoloruje farbkami i jakies laurki i kwiatki w szkole robila.....i jakos bedzie,bo kasy na cos wiekszego tez brak...ehhhh