A
asiunia876
Gość
przytylam 1kg przez 2 tyg.... Jak tak dalej pojdzie to z waga 100kg na porodowke wkrocze... 9/10kg na plusie.... i na co mi to "odchudzanie" jak waga rosnie mi tak samo jak przy obzarstwie w 1 ciazy??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przytylam 1kg przez 2 tyg.... Jak tak dalej pojdzie to z waga 100kg na porodowke wkrocze... 9/10kg na plusie.... i na co mi to "odchudzanie" jak waga rosnie mi tak samo jak przy obzarstwie w 1 ciazy??
asiunia to podobnie jak ja. 9/10kg+ w 7mym mcu to nie jest az tak duzo. powiedzialabym calkiem srednio. tzn zalezy od wagi wyjsciowej, ja juz waze 67 kg ale przestalam sie tym stresowac.... myslisz ze jeszcze duzo przytyjemy? ja mam nadzieje ze nie przekrocze 70kg. w poprzednich ciążach miałam chyba z 75kg do porodu!!