reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
MAĆKU- mój to dr Maciej Jenek ale On nie pracuje w żadnym szpitalu juz-pracowal na Jarachowskiego -Swieta Rodzina.-tam rodzilam dzieci.

a o dr Olejniczaku nie slyszalam...

Mama ja zaczełam się leczyć właśnie u dr Jenka ale zmarnowałam dwa lata bez żadnych efektów i badań, co prawda jest bardzo sympatyczny ale tym nie można się sugerować zapisywał mi tylko clo i robił podglądy jajeczkowania. Jak zmieniłam lekarza i mu powiedziałam kto mnie prowadził to się bardzo zdziwił ( znają się). A jak przebiega u niego Twoje leczenie??

SYLKABECIA-no ja do Niego chodze juz ponad 6 lat-dzieki Niemu zaszlam w ciąże z córką i potem po próbach bez leków jak nie wychodzilo to z synem...a teraz mialam Clo i monitoring potem zapisywal hormony na endometrium...robilam badania hormonów z krwi...po tym wszystkim stwierdzil ,ze mam problem z endo bo nie rośnie a to podstawa ,zeby sie zarodek zagniezdzil...

tak wiec odpoczywam od leków i wizyt lekarskich i w pazdzierniku bylam u Niego ostatni raz...teraz dzialamy bez monitoringu-w listopadzie sie udalo ,ale....:(
jak w tym cyklu nie wyjdzie to odpoczywamy od starań do maja.

a Ty teraz masz ginke z jakiegos szpitala ??

SYLKABECIA- no Polnej bylam raz -po poronieniu u dr Rzymskiego...
fajnie,ze trfilaś na dobrego gina,który Cie odpowiednio pokierowal :)
ja jak pytalam dr Jenka to On mowi ,ze jest ginekologiem-poloznikiem i nie zajmuje sie nieplodnościa i jedynie moze zlecic badania hormonów zeby poszukać przyczyny(ale tu u mnie oki) i stymulacje i monitoring a jak coś "grubszego"to odsyla np na Szelągowską do Invi medu...my tam robilismy badanie męża i tam chcialam iśc na IUI ,ale ze po pol roku śluz sie pojawil to dzialamy sami narazie...

reklama
Do góry