nanusia jeszcze raz wielkie gratulacje!!! Mam nadzieje ze i mi Szubin przyniesie szczęście...
Napewno przyniesie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nanusia jeszcze raz wielkie gratulacje!!! Mam nadzieje ze i mi Szubin przyniesie szczęście...
Kochana WIELKIE GRATULACJEBeta w 16dni po IUI wyszla 297,5.
w środę jadę dopiero na podgląd jak dobrze pójdzie to w sobotę może być już IUINamusia no aż miło czyta się takie historieMusiało się udać!!!! A długo się staracie?
Ja chyba bronie się przed iui bo mam świadomość że w ciązy już byłam , 2 razy. Chyba damy sobie jeszcze pół roku na naturalne zajście. Tak sobie przynajmniej myślę:-) A zobaczymy co jutro ginek powie.
Lopop kochana kiedy masz termin IUI??? Będę bardzo mocno trzymała kciuki!!!![]()
Już??? O rany! Ale fajnie! To koniecznie daj znać jak u ginaw środę jadę dopiero na podgląd jak dobrze pójdzie to w sobotę może być już IUI
To teraz mocno trzymamy kciukiMama05 no własnie to samo powiedziala mi to ta połozna, ale kurcze hmmmm rano w czasie miesiączki????? bleeeee no jakos nie dam chyba rady, ja jestem taki dzikusno ale jak ma byc bardziej wiarygodne to pójde twoją droga i sie zmusze:-). No juz jestem po owulce i to stwierdzonej przez lekarza, jeszcze jak sie poprawiły wyniki mojego K to działaliśmy, oj działalismy.... ze ho ho ho
![]()
chciałam mieć jeszcze w październiku no ale pęcherzyki same sobie popękały no a potem musiałam trochę odpocząćJuż??? O rany! Ale fajnie! To koniecznie daj znać jak u gina&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wiesz w czasie miesiączki nie musisz mierzyć zaznaczasz na wykresie kropkę czerwoną że jest @ a potem jak się kończy do dziełaMama05 no własnie to samo powiedziala mi to ta połozna, ale kurcze hmmmm rano w czasie miesiączki????? bleeeee no jakos nie dam chyba rady, ja jestem taki dzikusno ale jak ma byc bardziej wiarygodne to pójde twoją droga i sie zmusze:-). No juz jestem po owulce i to stwierdzonej przez lekarza, jeszcze jak sie poprawiły wyniki mojego K to działaliśmy, oj działalismy.... ze ho ho ho
![]()
A zdecydowalas sie uderzyc na Poznan?w środę jadę dopiero na podgląd jak dobrze pójdzie to w sobotę może być już IUI
A Ty jeszcze tutaj? Ja juz zdazylam obiad zjesc, sie zdrzemnac i myslalam, ze poczytam relacje z wizyty;-)Już??? O rany! Ale fajnie! To koniecznie daj znać jak u gina&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja tez eksperymentowalam i tu i tu i polecam nizsze partpie ciala. Mierzac pod jezykiem jednego dnia wychodzily mi 3 rozne wartosci;-)Kobietki mierzące tempkę prosze o pomoc!!!! Temperaturę mierzę już długo, długo juz nawet nie pamietam jak długo, i zawsze mierze 8 min w ustach. ostatnio spotkałam znajoma połozna i ona mówiła zebym nie mierzyła w ustach tylko w pochwie. Czy orietujecie sie które wyniki mierzenia są bardziej wiarygodne??? bo dziś rano zrobiłam experyment i wzięłam 2 termometry, i jeden a drugi tui wyniki temperatur były rózne ,w ustach 36,8, natomiast w ........ 37,00 o co kaman????