reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
IZUNIA- witaj kochana...ja wczesniej tez mierzylam pod jezykiem aż wyczytala,ze najbardziej miarodajna jest na parterze:))i od 3 cykli tam mierzę-usta mozesz mieć niedomknięte ,mozesz mierzyc w innych miejscach pod jezykiem a na dole masz zawsze tak samo-czyli termometr jest "otoczony"cialek z każdej strony:))
ja mierzę 2 minuty i jest oki -a ktory masz d.c. ze taka piekna tempka ???
aaaa juz widze-czyli po owulce jesteś no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)

Namusia no aż miło czyta się takie historie:tak: Musiało się udać!!!! A długo się staracie?
Ja chyba bronie się przed iui bo mam świadomość że w ciązy już byłam , 2 razy. Chyba damy sobie jeszcze pół roku na naturalne zajście. Tak sobie przynajmniej myślę:-) A zobaczymy co jutro ginek powie.
Lopop kochana kiedy masz termin IUI??? Będę bardzo mocno trzymała kciuki!!!:tak:
w środę jadę dopiero na podgląd jak dobrze pójdzie to w sobotę może być już IUI

Mama05 no własnie to samo powiedziala mi to ta połozna, ale kurcze hmmmm rano w czasie miesiączki????? bleeeee no jakos nie dam chyba rady, ja jestem taki dzikus:-D no ale jak ma byc bardziej wiarygodne to pójde twoją droga i sie zmusze:-). No juz jestem po owulce i to stwierdzonej przez lekarza, jeszcze jak sie poprawiły wyniki mojego K to działaliśmy, oj działalismy.... ze ho ho ho :-D

Mama05 no własnie to samo powiedziala mi to ta połozna, ale kurcze hmmmm rano w czasie miesiączki????? bleeeee no jakos nie dam chyba rady, ja jestem taki dzikus:-D no ale jak ma byc bardziej wiarygodne to pójde twoją droga i sie zmusze:-). No juz jestem po owulce i to stwierdzonej przez lekarza, jeszcze jak sie poprawiły wyniki mojego K to działaliśmy, oj działalismy.... ze ho ho ho :-D
To teraz mocno trzymamy kciuki:tak:

Już??? O rany! Ale fajnie! To koniecznie daj znać jak u gina:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
chciałam mieć jeszcze w październiku no ale pęcherzyki same sobie popękały no a potem musiałam trochę odpocząć
wiesz w czasie miesiączki nie musisz mierzyć zaznaczasz na wykresie kropkę czerwoną że jest @ a potem jak się kończy do dzieła
wiesz ja też mierzyłam w ustach i jeden ginek patrząc na wykres stwierdził że nie mam wcale owu co nie jest prawdą

w środę jadę dopiero na podgląd jak dobrze pójdzie to w sobotę może być już IUI
A zdecydowalas sie uderzyc na Poznan?
Już??? O rany! Ale fajnie! To koniecznie daj znać jak u gina:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A Ty jeszcze tutaj? Ja juz zdazylam obiad zjesc, sie zdrzemnac i myslalam, ze poczytam relacje z wizyty;-)

Kobietki mierzące tempkę prosze o pomoc!!!! Temperaturę mierzę już długo, długo juz nawet nie pamietam jak długo, i zawsze mierze 8 min w ustach. ostatnio spotkałam znajoma połozna i ona mówiła zebym nie mierzyła w ustach tylko w pochwie. Czy orietujecie sie które wyniki mierzenia są bardziej wiarygodne??? bo dziś rano zrobiłam experyment i wzięłam 2 termometry, i jeden a drugi tu:crazy: i wyniki temperatur były rózne ,w ustach 36,8, natomiast w ........ 37,00 o co kaman????
Ja tez eksperymentowalam i tu i tu i polecam nizsze partpie ciala. Mierzac pod jezykiem jednego dnia wychodzily mi 3 rozne wartosci;-)

reklama
wiesz tylko jak Poznań to długi dojazd oczywiście spróbuję tam ale w okolicach chyba wakacji
to znaczy cały czas się łudzę że może teraz się uda
ale nie wykluczam Poznania tylko to ok4 godziny jazdy w jedną stronę potem powrót więc pół dnia za mną

Do góry