reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jejku moje dziecko zadziwia mnie na każdym kroku dzisiaj :) m.in właśnie zasnął w łóżeczku, co mu się zdarzyło po raz pierwszy od szpitala :)

ja 6 lat temu ważyłam 45kg, teraz 59 i te parę bym chciała zrzucić, ale już nie tyle jak kiedyś.. chociaż ja mimo że szczypior byłam to biust zawsze miałam ;)

Skrzat 15zł

Tygrynka
ile ja bym dała, żeby mieć te 59!

Na-tuska zazdroszczę, że tak szybko Ci zleciała ta waga.. no, ale Ty przy dwójce maluchów to nie dziwię się, że tak szybko Ci się udało :-)

Rikapa ja niby podświadomie chciałabym schdnąć, ale jednak jakoś nie potrafię się zabrać za siebie..

kurcze mały chce spać, ale co chwile po mnie przychodzi, zebym tez szła spać :-D
jak zaśnie to wrócę :-)

Hej kochane
Na chwilkę zaglądam bo padam na twarz Lula do żłoba nie poszła bo nadal kaszle i ma katar i na dodatek od rana ma wyciek z prawego ucha czyli zapalenie jak malowane :-( Ja w robocie zapieprz R. to w ogóle jeździ z pracy do pracy i w domu tylko sypia nadzieja że babcia z nią posiedzi ale i tak jakieś wolne będę musiała wziąć, kuźwa masakra jest :-( ja jako dziecko przechodziłam zapalenie uszu i pamiętam do dziś ten ból. Młoda godzinę zasypiała z płaczem i dopiero po dawce nurofenu usnęła. Uciekam do wanny wygrzeję się troszkę :-)

Edit:
Co do moich kg to się nie wypowiem :-( też ich stanowczo za dużo ale jeszcze bardziej się dołować nie będę może kiedyś będę mieć czas żeby zająć się sobą ...

Ostatnia edycja:
Rikapa Natuska dobrze Ci radzi! ja bym dodała jeszcze trochę silnej woli i samozaparcia, dalekie spacery jeśli nie masz kasy na siłownię i zobaczysz - na lato nowa Ty :)

Brzoskwinka jak ruszymy z fitnessem to i waga nam ruszy, zobaczysz! dodatkowo mogę Cię wspierać swoją dietką (ale to jak skończę karmić i delikatna, coś jak NAtuśka pisze, ale razem raźniej!)

biedna Luleczka :( buziak w chore uszko od cioci! a może ją na spacerze przewiało???

reklama
Kozaczino znam ten ból.. tzn z uszami.. jak miałam 5 lat przeszłam piekło.. z powodu źle dobranych antybiotyków dostałam takiej infekcji uszu, że miałam wewn krwotok i straciłam całkowicie słuch, w Poznaniu na przybyszewskiego mnie odratowali i dzięki nim mogę się cieszyć słuchem.. dużo zdrówka dla małej!

Rikapa na-tuska dobrze radzi, ja do siebie dodam tylko tyle, że pij dużo zielonej herbaty, mnie naprawdę wiele pomogła.

Tygrynka no to fajnie, że mały sam zasnął :-) no a po fitnesie wiem, że bedzie lepiej, ale do marca jeszcze trochę czasu, a ja już teraz czuję się taka hm.. nieatrakcyjna.. :zawstydzona/y:

Do góry