morfologi nie robilismy....maz miał zrobic po iui wszystkie badania tzn ja chciałam zeby zrobił, a on czubek zaczał brac te witaminy i teraz juz nie było sensu..bo ja chciałam zeby zrobił przed witaminami i po zeby wiedziec czy działaja
reklama
iza.malami
Fanka BB :)
no to wyniki mojego mezusia takie były jak robilismy 1 iui:
objetosc ejakulatu 2
odczyn ph 7.8
liczba plemnikow w ejakulacie 12.80 norma powyzej 20
liczba plemnikow w ejakulacie 25.60 norma powyzej 40
te całe ruchy ma w normie
prostolinijnosc 73
liniowosc ruchu 46 norma od 54
do 2 iui nie robilismy badan ale jak wiadomo przy obrobce materiału dokladnie je badaja no i wyniki były jeszcze gorsze....jest mało plemnikow w ejakulacie :-(
Kochana te wyniki przy 1 wynikach mojego K to króliczek rozpłodowy. Mówie ci ze przy wynikach mojego męża to sam lekarz załamywał rece. Juz myslelismy ze nie pozostaje nam nic innego jak IUI z nasieniem dawcy, bo lekarz stwierdził, ze juz nic sie nie da zrobic i co????? teraz to mój ma nasionka jak byczek rozplodowy, wiec sie nie martw daj mu dawke witaminek i bedzie suuupppeer zobaczysz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całej siły!!!!!
Kochana te wyniki przy 1 wynikach mojego K to króliczek rozpłodowy. Mówie ci ze przy wynikach mojego męża to sam lekarz załamywał rece. Juz myslelismy ze nie pozostaje nam nic innego jak IUI z nasieniem dawcy, bo lekarz stwierdził, ze juz nic sie nie da zrobic i co????? teraz to mój ma nasionka jak byczek rozplodowy, wiec sie nie martw daj mu dawke witaminek i bedzie suuupppeer zobaczysz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całej siły!!!!!
a co dawałas swojemu ? po jakim czasie była poprawa?
iza.malami
dawałam mu Salfazin, folik, mecę z bioselenem,permen, sprawdziliśmy wyniki po 3 miesiącach brania wszystkich witaminek, aż lekarz zrobił wielkie oczy i pytał sie co mu dawałam.... wydaje mi sie ze mu sie głupio zrobiło, bo on wymyslał hormony, zastrzyki i nic nie dawało a tu Izunia kupiła witaminki i jest!!!
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam
No to kochane teraz "wskakiwać" na mężulków i dzidzia będzie gwarantowana

Bo przy takiej kuracji witaminowej inaczej być nie może
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iza u u Ciebie tzn u Twojego M z czym byl największy problem? Jaką miał morfologie?

No to kochane teraz "wskakiwać" na mężulków i dzidzia będzie gwarantowana

Iza u u Ciebie tzn u Twojego M z czym byl największy problem? Jaką miał morfologie?
iza.malami
Suzi
powiem ci ze nie pamietam tak dokładnie, ale z tego co mówił lekarz( badanie było robione u niego, sam je oglądał, nie w laboratorium ) ze bardzo mała ilośc plemników, a to co było to bardzo słabe i bardzo szybko obumierały.Jak robilismy badanie na wrogość śluzu to nim dotarłam do lekarza(30 min) po stosunku, to już prawei wszystkie były martwe, ale mój śluz im tego nie zrobił bo by jakos inaczej to "wyglądało", tylko obumarły bo były bardzo słabe. Tak szczerze wyników nie trzymałam w ręku bo lekarz sam wszystko robi u siebie na miejscu, tylko siostra pobiera krew, a nasienie i badania inne to on sam robi.
powiem ci ze nie pamietam tak dokładnie, ale z tego co mówił lekarz( badanie było robione u niego, sam je oglądał, nie w laboratorium ) ze bardzo mała ilośc plemników, a to co było to bardzo słabe i bardzo szybko obumierały.Jak robilismy badanie na wrogość śluzu to nim dotarłam do lekarza(30 min) po stosunku, to już prawei wszystkie były martwe, ale mój śluz im tego nie zrobił bo by jakos inaczej to "wyglądało", tylko obumarły bo były bardzo słabe. Tak szczerze wyników nie trzymałam w ręku bo lekarz sam wszystko robi u siebie na miejscu, tylko siostra pobiera krew, a nasienie i badania inne to on sam robi.
Witajcie dziewczyny...wczoraj nie zaglądałam, bo miałam mega doła...dziś jest trochę lepiej...mam po południu wizytę u ginki...zobaczymy czy owulka była...chociaż staranka były tylko wczoraj, wiec nie nastawiam się na wiele...
reklama
Co to za doły??? Co się dzieje???Witajcie dziewczyny...wczoraj nie zaglądałam, bo miałam mega doła...dziś jest trochę lepiej...mam po południu wizytę u ginki...zobaczymy czy owulka była...chociaż staranka były tylko wczoraj, wiec nie nastawiam się na wiele...
Pamiętaj, że wystarczy raz imoże być sukces!!
Podziel się: