reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja juz po wizycie u gina
niestety pecherzyk jeszcze malutki bo ma 10mm a jest 10dc
ale zas sluzowka macicy (endometrium) powiedzial ze jest piekna bo ma 10mm i sluz ladnie wychodzi z szyjki
wiec wszystko wskazuje na zblizajaca sie owulacje tylko nie ten pecherzyk.
Dziewczyny jak szybko u was pecherzyki rosna, i czy mialyscie podobna sytuacje.

Ostatnia edycja:
reklama
iza.malami dopółki nie ma @ jest jeszcze nadzieja. Trzymam &&&&&&&&&&& aby jednak ta wrędnota do Ciebie nie przyszła
madzilka ja nie ograniczam kawy pomimo staranek i kiedyś pytałam się lekarza o jej szkodliwość to powiedział mi że 2-3kawy dziennie nie zaszkodzą.
A jeśli chodzi o to plamienie to ja czasami też tak mam i zawszę u mnie to było na owulację.
Beatka78 rzeczywiście endo masz bardzo ładne,a o pęcherzyk się nie przejmuj jeszcze zdąży urosnąć masz przecież dopiero 10dc. Z tego co słyszałam to pęcherzyki średnio rosną 2-3mm na dobe.
Suzi tulę Kochana z powodu wrędnej @;-);-);-)
A ja dziewczyny poproszę o kciuki bo zamierzam jutro z rana testować(jeśli @ nie przyjdzie) co prawda piersi mnie bolą i rano brzuch też pobolewał więc z fasolki pewnie nici ale półki jej nie ma to jest jeszcze nadzieja

andzia25 to ja trzymam kciuki za Ciebie, siebie i wszystkie starające się i życzę II na teście, a skoro mówisz, że to może byc na owulkę to nastawiam się na przytulanko dzis wieczorem, a co ! Dobra informacja z tą kawą, bo wcześniej wypijałam ze 3 a teraz ograniczyłam do jednej, więc chyba ok.

madzilka ja w tym cyklu plamienia miałam 10dc a 12dc byłam na wizycie i lekarz powiedział że jeden pęcherzyk napewno pękł bo było ciałko żółte i że owulacja była 10albo 11dc więc na Twoim miejscu dorwała bym męża i go wykorzystała na całego bo z takich okazji trzeba korzystać. Dziękuję też za kciuki:-)

A ja dziewczyny poproszę o kciuki bo zamierzam jutro z rana testować(jeśli @ nie przyjdzie) co prawda piersi mnie bolą i rano brzuch też pobolewał więc z fasolki pewnie nici ale półki jej nie ma to jest jeszcze nadzieja
Ja tez jutro rano obsikuje testa;-) Tez nie mam przekonania, ale jade do gina i chce wiedziec, czy wizyta jest konieczna;-)

andzia25 tylko, że ja ten śluz podkrwiony to mówiąc bez ogródek z szyjki ściągnęłam i naprawdę się zastanawiam, czy po prostu się nie zraniłam przy tym samobadaniu- bo wcześniej to normalnie zawsze na wkładce coś się działo, już sama nie wiem, ale męża tak czy tak poprzytulam, choćby dla przyjemności :)

maćku za Ciebie też kciuki trzymam &&&&

Maćku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko, mam nadzieję że obie ujrzymy II kreseczki.
Madzilka to ja zawsze te plamienia miałam na wkładce ale wydaję mi się że u Ciebie to mimo wszystko na owulację było. A z mężem to poprzytulaj się dla przyjemności,a może akurat to będzie udany cykl

ja juz po wizycie u gina
niestety pecherzyk jeszcze malutki bo ma 10mm a jest 10dc
ale zas sluzowka macicy (endometrium) powiedzial ze jest piekna bo ma 10mm i sluz ladnie wychodzi z szyjki
wiec wszystko wskazuje na zblizajaca sie owulacje tylko nie ten pecherzyk.
Dziewczyny jak szybko u was pecherzyki rosna, i czy mialyscie podobna sytuacje.
A ja miałam niedawno pęcherzyk 19 mm, a na drugi dzień miał już 25 mm! Czyli w moim przypadku urósł 6 mm w jedną dobę, także wcale nie uważam żeby Twój pęcherzyk był za mały... Trzymam kciuki za owulkę:-)
andzia25 i maćku - za jutrzejsze testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry