reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

o kurczę, Ewela, ale cudne te pościele są, zakochałam się normalnie :) żeby zadowolić swoje oko musiałabym chyba kilka kompletów kupić, bo na jeden nie mogłabym się zdecydować :)

reklama
A ja wczoraj oczywiście znowu trafiłam do sklepu z ubrankami dla dzieci i znowu kupiłam parę rzeczy (mężowi się już nawet nie przyznałam). Kupiłam sukieneczkę z bluzeczką w rozmiarze 62- w końcu ma być dziewczynka a nie mam jeszcze żadnej sukienki, kilka bodziaków i cudny komplet w rozmiarze 74- mam nadzieję, że będzie dobry na wczesną jesień: spodnie takie grubsze, bluzeczka i kamizelka z kapturkiem:)

chodziłam dziś po sklepach za wózkiem, jakoś się uparałam na Tako Warrior, ale kurcze u nas kosztuje 1100 zł bez niczego tzn. sama gondola i spacerówka, reszte trzeba dokupić, w zestawie o ile można to nazwać zestawem jest tylko torba do wózka
;/

jakie Wy macie wózki, bo pamiętam że chyba dużo z Was ma właśnie firmy Tako, możecie polecić jakieś dobre na allegro i od kogo kupowałyście ?

Ja tez kupowałam w sklepie Warriora, w zestawie mam gondole, spacerówkę, fotelik, torbę w cenie 1280 zł.
Producent Tako wystawia na allegro za 1350 zł ten sam zestaw.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1441784491) - Aukcje internetowe Allegro

ahh już sama nie wiem co chce, :(
jakoś bez humoru jestem, nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli :(

mam już dosyć, ja chce już koniec

jeszcze troszkę musisz wytrzymać, ja też mam już dość, chciałabym być już po, a tu żadnych oznak.. eh jeszcze troszkę, dasz radę.. :)

reklama
Do góry