reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ale fajna:p mi jest potrzebna, od maja do wrzesnia sama z dwójką w 2 poziomowym domku, więc wiem, ze sie przyda.. Na pewno dalabym rade bez, ale jeśli moge sobie pozwolic to dlaczego mam nie miec łatwiej ^^ :)

nie, no jasne trzeba sobie ułatwiać.
p.s. ja też dwójka dzieci i dwupoziomowy domek z ogrodem;)
mnie to bardziej zależy na tym, żeby i nadajnik i odbiornik były na baterie, bo w większości nadajnik jest z zasilaczem, a głównie takiej niani mi brakowało na wyjazdach gdzieś do znajomych czy w ogrodzie, często nie ma gdzie podłączyć.
ale już znalazłam:) kupię nową bo masz rację, z używaną to nigdy nic nie wiadomo, a tu mam gwarancję...
zastanawiam się tylko czy nie podjechać do jakiegoś sklepu i nie wypróbować 'na żywo' bo ja kompletnie się nie znam na elektronicznych nianiach.

reklama
i powiem że od kogoś dostałam
kombinatorka :-D mój M już się na to nie łapie

Justi jaki Ty masz avatarek :-) to Ty?

ja tez mam nianię elekrt. ale bez kamerki, już nie chcę zbytnio świrować, ale tez mały będzie z nami na początku w kołysce a później to chyba będę spokojna o jego sen

Oglaszam, ze mam już 2 chętnę, więc sprawa ciuszków juz nieaktualna:)

hermionka a na avatarku to ja zmężem zdjęcie z 1 ciązy:)))

dzięki wypraniu wózka (40st i vanish nie zaszkodziło, wręcz przeciwnie, nówka sztuka) zaoszczędziłam 100zł no i już mam na pościel:D:D
kurde M jutro nie ma, a to zły znak...allegro pójdzie w ruch.
btw allegro to całkiem niezła nazwa, bo dzięki niemu jestem allegra (wesoła:):) )

edit: tak patrzę na moje suwaczki i niedługo ten mój ciążowy zostanie zastąpiony innym:D:D chyba już zacznę szukać i 'komponować':D:D
kurcze narodziny dziecka to taki piękny czas....

haha moja kuzynka ma 5 i jak przyszlam do niej i powiedzialam ze jestem w ciąży (pierwsza ciąża moja) to mi powiedziała: cieszę się,ale jak sobie pomyślę,że znowu miałabym być i rodzić to mi się żygać chce ;)

Ostatnia edycja:
aenye używała tej poduszki i mówi ze teraz tez kupuje.
ktoś mówił że zamiast tego podkładał rożek pod głowę żeby dziecko miało wyżej.
ja się zastanawiam...w sumie niedrogie...przy katarze przydatne...

aenye a Ty używałaś non-stop tej poduszki od urodzenia czy tylko jak był katar itp.
bo podobno dziecko musi na płasko spać...

Ostatnia edycja:
Przypomniało mi się że my przez dłuższy czas podkładaliśmy pod dwie nóżki łóżeczka (te od strony główki) deseczki żeby dziecko spało "z górki", dobry tani patent, a efekt poduszki klina ;)

dziewuszki, mam pytanie, może wyda sie wam głupie, ale mnie nurtuje.. otóż, zapomniałam jak sie dziecko ubiera:szok: tzn, co na co:tak: jak założę kaftanik i śpioszki to już chyba pajaca na to nie? a pod pajac sam kaftanik albo body?? a jak maleństwu będzie zimno w śpiochach to co jej na to założyc?? no szok:szok: takie mnie teraz myśli dręczą!! i na okrągło o tym myślę.. jak tą dziecinę ubierać!?:zawstydzona/y: a na wyjście ze szpitala? kombinezon?? ratunku!!!!! ta moja duża tak dawno była mała;-)

Margola - ja zamierzam pod pajacyk body z krótkim vel bez rękawów, żeby dziecko miało coś przy ciele. A tak normalnie body z długim vel krótkim + śpiochy i na to kaftanik jeśli będzie chłodno. Na wyjście ze szpitala bierzemy kombinezon, bo to będzie najszybsza opcja ubrania dziecka jakby było zimno. Mamy taki "misiowy".

Kupiłam dziś laktator AVENT ISIS nowy z roczną gwarancją na aukcji wieloprzedmiotowej za powalającą cenę z przesyłką 60 zł. ;) Philips Avent ISIS SCF300/20 +gratis szczoteczka (1431498691) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
krakowianka no faktycznie dobra okazja z tym laktatorem. ja zastanawiam sie jeszcze w ogóle nad zakupem..

ach te ubranka..... trzeba będzie sie od nowa wszystkiego uczyć, ale dzieki, potwierdziłaś tok mojego myslenia :)

Do góry