reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Angelka,Ewitka GRATULACJE!!!
Martusionek, Gosia GRATULACJE!!! Nasze dzieciaczki zdecydowały pojawić się w tym samym dniu i nawet o podobnych godzinach:-)
Ewcia, Mikołaj bardzo ładne imię:tak:
Wiola, jesteś następna w kolejce:tak: trzymam kciuki;-)
A oto mój syncio:
borf.jpg

reklama
Witajcie kochane brzuchatki i jak samopoczucie objawy smaki, rosnące brzuchy i ruchy???????
Wklejam wam moją pociechę rośnie jak na drożdżach, nie śpi po nocach marudzi, je co godzinę jest cudowna:) Uroki macierzyństwa
DSC00192.jpg

jezynko slicznioch
kaira slicznotka

M y sie szykujemy do poradni chirurgicznej z ta gowa mojego M . Zdenerwowal mnie wczoraj niemilosiernie. Nie dosc ze od 12 z tym chodzil bo koledzy powiedzieli ze tylko mala ranka to jeszcze jechac nie chcial.... czapka zalozona w czapke gaza i tak chlop chodzil i dalej pracowal.:-( Do tego szef co miesiac nie daje kartek z ubezpieczeniem wiec sie nie zdziwie jak bedziemy musieli full zaplacic... ostatnia kartka z grudnia. Wlosy mu wygolili i 4 szwy ma wczoraj oblukalam. On cala noc spal a ja co chwila lukalam czy dycha glowa to jednak glowa. Nic mykam . Pozdrawiam

jeżynka-synek śliczny:)
No a ja byłam wczoraj u gnia.Wyniki ok.tylko żelazo muszę brac bo os hemoglobina mu sie nie podoba (norma 12 a ja mam 11)
a tak ok.Podejżeliśmy fasolinkę i ma juz 11 mm.Serduszko wali.
Także wszystko ok.

Witam
Melduję, że żyjemy. Na synusia nie mam póki co narzekać. Jedynie z karmieniem piersią miałam problemy, ale już wszystko się normuje. Dość późno pokarm dostałam i się trochę to wszystko nie układało tak jak trzeba, ale teraz ważny jest odpowiedni rytm i Kubuś je i śpi potem smacznie a to najważniejsze.

Wkleję jeszcze fotkę te co na wieściach od mamusiek są też.

Jeżynka synuś śliczny.

Kaira Lenka już taka fajna jest, taka duża się wydaje, w porównaniu do mojego szkraba.

reklama
Do góry