Pati chyba czas zreanimować Twój wątek
Przeczytałam posta Kasi i ma rację -coraz więcej nowych dziewczynek ,coraz więcej rozmów... i dobrze bo też przez to przechodziłam -przez istne zrobienie z wątku głównego gg -i dlatego też stworzyłaś ten temat:-) wtedy jednak nadążałam za informacjami -teraz już nie ogarniam

Będę więc pisała tu i mam nadzieję ze też znajdę tu wieści od Sonity -której nie widziałam sto lat, Motylka -który wpada żadko i muszę uważnie przeglądać strony żeby coś poczytać, nie wiem czy odzywała się Asia.... nie jestem na bieżąco

Nie siedzę cały czas na kompie choć jest włączony i na gg każdy może mnie załapać w razie potrzeby. Czytam książki, gazety -staram się nie zmarnować tego czasu który spędzam w domu
Są dziewczyny które pytały co u mnie -dziekuję od razu za pytanie -u mnie ok. Czekam do piątku na usg połówkowe. Wybieramy imiona dla dziecka. Brzuch urósł w ciągu 2 dni i juz przestał boleć. Małe się ciągle kokosi w środku i jest to najpiękniejsze uczucie na świecie

Nie mogę wyobrazić sobie bólu mam które straciły maluchy po 20 tc bo dla mnie byłby to koniec mnie...
Póki co biorę magnez i FeminalN, sporadycznie furagin jak coś nie tak z sikaniem;-) jest coraz lepiej z moim samopoczuciem choć coraz cieżej się śpi z brzuszkiem, więc dziewczzyny -wyspać sie na zapas

Miłego dnia

[FONT="]Asia she[/FONT]
[FONT="]Pixella[/FONT]
[FONT="]Aga Ir[/FONT]
[FONT="]Angelka123[/FONT]
[FONT="]Selena[/FONT]
[FONT="]Ola15[/FONT]
[FONT="]OlaPM[/FONT]
[FONT="]Gosiek84[/FONT]
[FONT="]Ania Mama sówka[/FONT]
[FONT="]Carri[/FONT]
[FONT="]Iławianka[/FONT]
[FONT="]Hania3450[/FONT]
[FONT="]Alutka17[/FONT]
[FONT="]Wróbelek[/FONT]
[FONT="]Kinguś[/FONT]
[FONT="]Syla28[/FONT]
[FONT="]Ruda85[/FONT]
[FONT="]Cyniczna[/FONT]
[FONT="]Gloria[/FONT]
Tak dawno nie słyszałam o Was.... jak się macie????