reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pati.b

Fanka BB :)
Wątek zakładam po to żebyśmy mogły łatwo doszukac się postów zafasolkowanych dziewczyn które pisza nie za często ale po wizytach i ginów dają znac co u nich nowego... jak wiecie na wątku ciąza po poronieniu czasem sobie podyskutujemy na rózne tematy niekoniecznie zwiazane z ciąża a jak któras napisze jak bylo na wizycie to potem trudno sie dogrzebac jej postu wiec łatwiej będzie jak ważne info będzie zamieszczane tutaj. Mam nadzieje że wątek się przyda i nikt sie nie wscieka za kolejne tematy pokrewne z wątkiem ciąza po poronieniu..

Wiec do rzeczy wszystkie zafasolkowane po wizytach u ginów prosze o informacje na tym wątku;-)

reklama
Pati chyba czas zreanimować Twój wątek:tak:

Przeczytałam posta Kasi i ma rację -coraz więcej nowych dziewczynek ,coraz więcej rozmów... i dobrze bo też przez to przechodziłam -przez istne zrobienie z wątku głównego gg -i dlatego też stworzyłaś ten temat:-) wtedy jednak nadążałam za informacjami -teraz już nie ogarniam:no: Będę więc pisała tu i mam nadzieję ze też znajdę tu wieści od Sonity -której nie widziałam sto lat, Motylka -który wpada żadko i muszę uważnie przeglądać strony żeby coś poczytać, nie wiem czy odzywała się Asia.... nie jestem na bieżąco:no::no::no::no::no::no:

Nie siedzę cały czas na kompie choć jest włączony i na gg każdy może mnie załapać w razie potrzeby. Czytam książki, gazety -staram się nie zmarnować tego czasu który spędzam w domu:tak:

Są dziewczyny które pytały co u mnie -dziekuję od razu za pytanie -u mnie ok. Czekam do piątku na usg połówkowe. Wybieramy imiona dla dziecka. Brzuch urósł w ciągu 2 dni i juz przestał boleć. Małe się ciągle kokosi w środku i jest to najpiękniejsze uczucie na świecie:tak:Nie mogę wyobrazić sobie bólu mam które straciły maluchy po 20 tc bo dla mnie byłby to koniec mnie...

Póki co biorę magnez i FeminalN, sporadycznie furagin jak coś nie tak z sikaniem;-) jest coraz lepiej z moim samopoczuciem choć coraz cieżej się śpi z brzuszkiem, więc dziewczzyny -wyspać sie na zapas:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

[FONT=&quot]Asia she[/FONT]
[FONT=&quot]Pixella[/FONT]
[FONT=&quot]Aga Ir[/FONT]
[FONT=&quot]Angelka123[/FONT]
[FONT=&quot]Selena[/FONT]
[FONT=&quot]Ola15[/FONT]
[FONT=&quot]OlaPM[/FONT]
[FONT=&quot]Gosiek84[/FONT]
[FONT=&quot]Ania Mama sówka[/FONT]
[FONT=&quot]Carri[/FONT]
[FONT=&quot]Iławianka[/FONT]
[FONT=&quot]Hania3450[/FONT]
[FONT=&quot]Alutka17[/FONT]
[FONT=&quot]Wróbelek[/FONT]
[FONT=&quot]Kinguś[/FONT]
[FONT=&quot]Syla28[/FONT]
[FONT=&quot]Ruda85[/FONT]
[FONT=&quot]Cyniczna[/FONT]
[FONT=&quot]Gloria[/FONT]

Tak dawno nie słyszałam o Was.... jak się macie????

fajnie ze chociaz ty zrozumialas o co mi chodzilo :-) bo wczesniej zostalam zbluzgana za tworzenie nowych tematow... no wiec mam nadzieje ze niedlugo bede mogla tez tu jakas wiadomosc wrzucic :-) i fotki z usg, chociaz na fotki bobaskow tez jest osobny temat :-) mial byc budujacy i dajacy nadzieje (bo jakby sie czuly mamy aniolkow widzac watek gdzie sa same fotki zdrowych bobasow innych mam aniolkow-ja bym byla wniebowzieta)

Wydaje mi się że tak przynajmniej się trochę odnajdziemy.
Agatko ciesze sie że u ciebie wszystko dobrze. No i nie mogę się doczekać wieści z USG połówkowego

Mieszkanko mojego maleństwa w 20 tc:tak:
Idę sie położyć bo ten dzień mnie jakoś przerasta...

Załączniki

• mama2.JPG
    mama2.JPG
    55,9 KB · Wyświetleń: 325
Jeju dziewczyny -dziękuję bo jestem taka łasa na komplementy:-D wystarczy ze czuję się jak mały słonik. W domu wisi kartka "Zakaz dokarmiania wielorybów":-D:-D:-D Brzuch i tak naprawdę jest duży -wyskoczył w 2 dni dosłownie :eek: jak byłam u lekarz to zmusiłam go do zrobienia usg bo powiedziałam ze nie wierzę że tam się mieści dziecko (wtedy 12 cm od główki do pupy). Jak się położyłam z płaskim brzuchem to lekarz nie bardzo wiedział gdzie ma zacząć;-) ale okazało się że dziecko się miesci i całkiem nieźle mazeruje po brzuchu:-D:-D:-D:-D
Dziękuję dziewczyny:tak::tak::tak::tak:

reklama
agatka to teraz zdjecie brzuszka co tydzien chcemy :-) i do porownania poprzednie :-) fajnie bedzie patrzyc jak rosniesz... ja kiedys myslalam ze bede sobie robic co miesiac i potem beda one na poczatku albumu dzieciatka... ale jakos po tych przezyciach, po wyrzuconych zdjeciach nie bede juz robic sobie takich fotek-dopiero jak bedzie widac brzuszek...

Do góry