reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran- współczuje ci-sama tak miałam- synek po terminie i prawie wywoływany- a może bys poszła sobie na dłuższy spacer a potem wzięła ciepłą kąpiel- ponoć to pomaga i przyśpiesza wywoływanie malucha?córcia sobie pobiega i też spożytkuje dobrze energie?pozdrawiam i życzę rychłego rozwiązania;)

reklama
maran napislaam ci posta na wystaranych :)

swieto pizzy ??? nie wiedzialam :) moj tez chetnie poswietuje ;)

MARAN seksik, cieple kapiele, spacerki, chodzenie po schodach, mycie okien... to wszystko wyprobowane przez moja siostre i nic nie pomoglo. Miala wywolywany porod w dwa tygodnie i 3 dni po terminie. Mimo wszystko szybkiego rozpakowania :-) Ja zmykam dziewczyny na pare godzin. Ide na spacerek. Chce dojsc az do firmy mojego Ksiecia i wroce z nim autkiem. Jednak nie chcialoby mi sie kolejnych 8 km dreptac... Buziam

Maran a co na to lekarze ?? ja wiem , ze przenosic mozna , ale rozumiem twoj stres tez .... moja siostra niedawnobyla w ciazy , miala termin na 30 paz. , urodzila 11.11. dopiero , ale same ja do szpitala wyslalysmy :) i tam zaczela rodzic , szybko by poszlo gdyby nie lekarze matoly , wiedzac , ze ma za mala miednice i nie urodzi silami natury meczyli ja kilkanascie h , malemu kilka razy tetno ustalo :( dobrze , ze moja mama z nia byla i zrobila raban w szpitalu dzieki temu po kilku minutach miala cesarke :)
na kzdym kroku kazdego trzeba pilnowac :/ masakra

Dzięki Asionek w imieniu mojego rozrabiaki, no i niestety te mdłości to najgorsze 'uroki' ciąży, ale przetrzymaj to i będzie dobrze. ja też tak miałam a teraz gdyby nie rosnący brzusze i dziwne zachcianki to w ogóle bym się w ciąży nie czuła, aha i dzidzi się już rusza:-)

teraz jeszcze mam male , najgorsze rano :) i mam nadzieje , ze tylko taki zostana :)

asionek : hej :)
lil : dokladnie ! niby lumpek ale kupujesz 10 ciuchow zamiast 2 i i tak wydasz 100-150zl :) hehehe
pokaz pajaca slodziaka! uwielbiam niebieskie ciuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiedys sie zmobilizuje i zrobie foto mojej uzbieranej kolekcji i wstawie :)
ja ostatnio w lumpku w PL kupilam torebke guess za 7 zl i kipling za 6 :) smiac mi sie normalnie chcialo :)

a ja nie umiem nic nigdy w lumpku wyszperac :( buuu
czekam na foteczki kolekcji !! musi byc sliczna :)

ASIONEK my chyba nie mialysmy przyjemnosci.... milo mi :-) ...

czesc:) mi rowniez milo :)

ehhh lenia mam :) i juz sie ksiazek co zamowilam wczoraj doczekac nie moge !!

jestem

zrobilam przed chwilą test bo znów plamienie wrócilo,ale I kreska ..zrobilam bo mam brac zaraz Clo wiec spokojnie mogę wziąć..

są resztki skrzepów wiec mam nadzieje ze to koncowka @ bo juz sie zaczynam denerwować:wściekła/y::wściekła/y:

MARAN- dobrze chociaż ,ze mama juz dojechala i masz z kim zostawić Ale...wspolczuje tego czekania,ale jesteśmy z Tobą i wspieramy:tak::tak::tak::tak::tak:

asionek : OK :)
szok co opisujesz o porodzie siostry... tragedia normalnie slow brak ...

mama : nie denerwuj sie, to pewnie resztki @!

MARAN seksik, cieple kapiele, spacerki, chodzenie po schodach, mycie okien... to wszystko wyprobowane przez moja siostre i nic nie pomoglo. Miala wywolywany porod w dwa tygodnie i 3 dni po terminie. Mimo wszystko szybkiego rozpakowania :-)

no własnie u mnie te naturalne metody w pierwszej ciązy nie zadziałały i poród byl wywoływany 2 tyg po terminie i teraz póki co też nie działaja...

dziekuje Wam babeczki za wsparcie i ciepłe mysli...

MARAN- na nas mozesz liczyć:))

JOS- dzieki..mam nadzieje,ze to resztki bo jakoś w tamtym cyklu i jeszcze wczesniejszym tak nie bylo;/
ale zrobilam test ,jestem spokojniejsza przy braniu Clo..

czas sie brać za obiad..

asionek : OK :)
szok co opisujesz o porodzie siostry... tragedia normalnie slow brak ...

mama : nie denerwuj sie, to pewnie resztki @!

no nameczyla sie biedna przez madrych innaczej :/ strasznie sie denerwowalysmy z siostra druga i cala rodzina :( to jej pierwszy porod i takie szopki .... ale dzielna bardzo byla :) i wazne , ze Olaf caly i zdrowy wyszedl :)

no własnie u mnie te naturalne metody w pierwszej ciązy nie zadziałały i poród byl wywoływany 2 tyg po terminie i teraz póki co też nie działaja...

dziekuje Wam babeczki za wsparcie i ciepłe mysli...

bedzie dobrze :) male w koncu wyjdzie na swiat !!!
ale pilnuj tego zeby jednak za dlugo tam nie siedzial ;)
jakies naciski na lekarzy czasami trzeba zastosowac hehe

Mama moze to tylko resztki okresu ?? ty chyba pisalas , ze byl krotki dosc wiec moze przez to ??

reklama
ASIONEK- NO byl @ krotki,ale jak takie juz od dawna mam...kurcze zawsze jakaś bieda sie przyplącze...

a jak Twoje samopoczucie????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry