- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Gumisia- ja miałam mieć dzisiaj pomidorówkę, ale mój mąż wyczaił że dziś jest święto pizzy i on będzie świętował
- także pomidorowa na jutro a na piątek pierogi ruskie,mniam
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZIZI- wspolczuje ...
a dzialania wczoraj byly bo pisalas ze mąż obrażony ??
WIOLKA- ukochać Iwe
)
JOS- przyjemnej blogiej ciszy i smacznej kawki
GUMISIA- czyli dzialania są to zawsze jest nadzieja

ja zmykam po zakupy-najedzona,kawa wypita -będe po 16.00
buziaki slodziaki
bylam poczytać poród na wesolo

WIOLKA- ukochać Iwe
JOS- przyjemnej blogiej ciszy i smacznej kawki
GUMISIA- czyli dzialania są to zawsze jest nadzieja

ja zmykam po zakupy-najedzona,kawa wypita -będe po 16.00
buziaki slodziaki
bylam poczytać poród na wesolo

wiolka : trzecia i ostatnia 
a ja sie ciesze dziewczyny, bo czuje ze wracam do zycia... wiem, ze straty juz nigdy nie zapomne, ale naparwde myslalam ze sie pograze ze nie bede w stanie sie usmiechnac juz nigdy... a paradoksalnie teraz jeszcze bardziej pragne dzidziusia i inaczej na pewne sprawy patrze... ciezko to wytlumaczyc...
mama : to lec!
do pozniej!
zizi : hej
a ja sie ciesze dziewczyny, bo czuje ze wracam do zycia... wiem, ze straty juz nigdy nie zapomne, ale naparwde myslalam ze sie pograze ze nie bede w stanie sie usmiechnac juz nigdy... a paradoksalnie teraz jeszcze bardziej pragne dzidziusia i inaczej na pewne sprawy patrze... ciezko to wytlumaczyc...
mama : to lec!
zizi : hej
WIOLKA1509
gumisia a ja mam dzis ciezko i tlusto , czyli frytki i grilowane kielbaski....dzieciaki jak uslyszaly o frytkach to odrasu usmiechac sie zaczely... ale nie ukrywam ze ja tez lubie frytki
jos nie napisze ze rozumiem bo... nie przezylam tego ... ale bardzo sie ciesze ze czujesz sie juz lepiej i ze wracasz do zycia... dobrze ze jest Poldus bo on nie pozwoli ci sie zamartwiac...
bedzie dobrze , ja w to wierze i tule mocno:-)
jos nie napisze ze rozumiem bo... nie przezylam tego ... ale bardzo sie ciesze ze czujesz sie juz lepiej i ze wracasz do zycia... dobrze ze jest Poldus bo on nie pozwoli ci sie zamartwiac...
bedzie dobrze , ja w to wierze i tule mocno:-)
Ostatnia edycja:
ja tez uwielbiam frytki i najczesciej lacze je z mizeria
hmm jose to widze ze ty zareagowalas tak jak ja, tez nie spodziewalam sie ze jestem tak silna myslalam ze to mnie zdoluje i podlamie, a tu naprawde po niecalym tygodniu czulam sie juz bardzo dobrze i tez teraz odczuwam jeszcze wieksza chec dzidziusia niz przed pierwsza ciaza
to dobrze bo juz sie martwilam ze moze jakas nienormalna jestem ze za malo kochalam to dzieciatko ze tak malo to przezylam, ale ja jakos od poczatku czulam ze cos nie ta bedzie i sie nie przywiazywalam, wiem ze to straszne ale ine zrozumcie mnie zle ...
hmm jose to widze ze ty zareagowalas tak jak ja, tez nie spodziewalam sie ze jestem tak silna myslalam ze to mnie zdoluje i podlamie, a tu naprawde po niecalym tygodniu czulam sie juz bardzo dobrze i tez teraz odczuwam jeszcze wieksza chec dzidziusia niz przed pierwsza ciaza
wiolka : :***
gumisia : ja sie przywiazalam bardzo... ale po fakcie zaskoczyla mnie moja psychika i wlasnie ta sila! ze mimo straty bede dalej dazyc do celu. Wlasnie to weszlo na pierwszy plan, a nie lzy - jak myslalam... A teraz jest jeszcze bardziej oczywiste dla mnie CZEGO CHCE, CO JEST NAJWAZNIEJSZE...
gumisia : ja sie przywiazalam bardzo... ale po fakcie zaskoczyla mnie moja psychika i wlasnie ta sila! ze mimo straty bede dalej dazyc do celu. Wlasnie to weszlo na pierwszy plan, a nie lzy - jak myslalam... A teraz jest jeszcze bardziej oczywiste dla mnie CZEGO CHCE, CO JEST NAJWAZNIEJSZE...
paulina.pro
czyli dziewczyny niepowodzenia was mobilizują!tak trzymać! a ja trzymam za was kciuki aby się wam udało!
reklama
WIOLKA1509
jos to pochwal sie ... o jaka torebke chodzi?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: