reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ASIONEK- NO byl @ krotki,ale jak takie juz od dawna mam...kurcze zawsze jakaś bieda sie przyplącze...

a jak Twoje samopoczucie????

a jakos nawet niezle sie czuje :)
brzusio pobolewa, piersi bola ,no i mdli mnie rano ,ale pozniej juz lepiej jest :)

Ja tez mysle, ze Mamitka to koncowka @. To bardzo prawdopodobne. Ja mam dzis pobolewanie w podbrzuszu :-/

Ale poza tym jest ok. Jeszcze 5 dni. Stresik coraz wiekszy :tak:

Chyba tez musze jakis obiadek zrobic, bo cos zglodnialam.

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& i jakos mam przeczucie , ze sie udalo ;))

a ja a to znikam a to pojawiam sie :-)
mama niestety u nas jeden zab potrafi sie nawet i 1 miesiac wybijac...daje jej nurofen i troche pomaga w porownaniu z innymi specyfikami
a to my na spacerku dzisiejszym:-)
Zobacz załącznik 325849Zobacz załącznik 325848Zobacz załącznik 325850

sliczna coreczka !! :)

wiolka : trzecia i ostatnia :)
a ja sie ciesze dziewczyny, bo czuje ze wracam do zycia... wiem, ze straty juz nigdy nie zapomne, ale naparwde myslalam ze sie pograze ze nie bede w stanie sie usmiechnac juz nigdy... a paradoksalnie teraz jeszcze bardziej pragne dzidziusia i inaczej na pewne sprawy patrze... ciezko to wytlumaczyc...

mama : to lec! :) do pozniej!

zizi : hej :)

mialam podobie ....moze to dziwne dla kogos , ale szybko sie otrzaslam z tego i chyba do mnie wtedy dotarlo , ze ja naprawde chce miec juz dziecko :) tamta ciaza nie byla planowana tzn. przestalismy sie zabezpieczac , ale nie staralismy sie jakos specjalnie .... i ciesze sie , ze udalo sie ponownie zajsc w ciaze :) jedyne co to jednak zostaje w glowie strach :(

pokaza torebke :)

a ja wzielam sobie czerwona ale nie spodziewalam sie ze bedzie az tak czerwona.....ale jakos sie przyzwyczaje ... ja ogolnie bardzo lubie torebki ... i za mlodu mialam ich duzo , jak uriodzilam mala to troche sie to uspokoilo bo chodzilam z wozkiem i torba na wozku ale powoli dolegliwosc wraca i znowu zaczynam sie nakrecac na kolejne torebki:-)

mi się marzy taka duża a'la listonoszka przez ramie, bo często jak jestem z synem na zakupach to spada mi z ramienia,a tak to przez ramie sama się trzyma:-)

Witam się i ja :))

Mamitka
ale mamy synchronizację: wczo juz @ nie było, a dzisiaj zauważyłam plamienia, i teraz Bóg wie ile się będę męczyć :|

Co tam u Was Dziewczynki?

Jos bardzo się cieszę, że tak do tego podchodzisz, ja strasznie rozpaczała po stracie, i zamiast się wziąć w garść i starać o kolejne, to tak się bałam, że odpuściłam na dłuuugo. Ale cieszy mnie Twoja postawa i trzymam mocno &&&, bo wiem, że nam się uda :)

Asionek lepiej się już czujesz?

cześć :-)

Wiolka ja też mam małego świra na punkcie torebek... ciągle ich mało. hihiih
My na obiadek dziś mieliśmy fasolkę po bretońsku, mamcia serwowała :-) jak ja to lubie ;-)
Dziś do Wrocka jedziemy, jutro idę do gina na wizytkę, bo po tym szpitalu muszę skonsultować co z lekami robić.

witaj rurka
paulina a mi sie teraz marzy jakas fajna mlodziezowa kopertowka na wiosne zeby tylko portwel i tel sie miescil...tak zebym miala rece wolne jak bede za Iwa na zakupach gonic
czesc mlodam:-)jak ja uwielbiam fasolke po bretonsku

reklama
nie bylo mnie, telefon ..
wiola fajna ta torba i wlasnie TA czerwona flashy !!!!
my zaraz zmykamy na spacer, poldus wlasnie wstal i ... wychodzi slonce, pierwszy raz od 2 czy 3 dni !!!!!!!!!!!!
nie ma co przegapic okazji !
do pozniej, leeeeeeeeeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeee

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry