• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I owszem :P w zasadzie już drugie Mamitka :) teraz dla przyjemności a za tydzień dla przyjemności i II kreseczek :D

Jutro zajdę do apteki po testy owu.

reklama
Hej dziewczynki. Ciagle ostatnio nie mam czasu tu posiedziec :/ Teraz mi sie udalo bo mi pacjent nie przyszedl i moge w koncu zobaczyc co u Was :-)

uff jestem.
po francuskim poszlam z kumpelą na targ staroci ale nic ciekawego dzis nie bylo ;/

libby to chyba Ty pytalas o opryszczke? Zovirax generalnie pomaga jak swedzi a jak juz wyrosnie to nie ale dobrze jest czyms zasuszyc - moze byc zoviraxem, moze byc spirytusem salicylowym (ja na patyczek do uszu nalewam i delikatnie przykladam punktowo do opryszczki). Kiedyś w aptece dostalam taki sztyft zasuszajacy ale nie wiem jak sie nazywa i na stoku we wloszech kiedys rozdawali taka super masc, po ktorej mi zeszlo po 2 dniach ale to byla masc z antybiotykiem.

jos - miło,że znów jesteś :) zrobisz badania i bedzie si :) moim zdaniem nawet kciuków nie potrzebujesz ;-) a co Wy tam w Paryzu second handow nie macie? w Genewie maaaasa ich!

mama - mi sie wydaje, ze Twoje plamienia to resztki @. Mi sie tak czasem zdarza, bardzo rzadko a jednak. tylko nie nerwowo :)

edyta - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witajcie pozostałe gangsterki :-)

reszty nie mam siły nadrabiać. jakieś newsy?

Ostatnia edycja:
KOCURKU JESZCZE RAZ GRATULUJE ZAFASOLKOWANIA :-) Gdzie suwaczek? ........... Bylam na chwilke w pobliskim lumpku. Upolowalam zarabista marynareczke
:-) ......... POK mordka mi sie w rogalik wykrecila na Twoj widok. Ta moja opryche wodka na waciku potraktowalam. Balam sie czymkolwiek innym.

Ostatnia edycja:
KOCUREK- cześć ,aaaaa-bo ja taka forumowa mama i pamietam o moich "dzieciach " :):):):)

POK- dobra-nie nerwowo

LIBBY- wódkom :))i co ,pomoglo??

RURKA- plan dobry

GOSIANE- a Ty lekarzem jesteś ??? witaj :)

Ostatnia edycja:
MAMA rano mialam takie malenkie babelki na dolnej wardze. Pare razy dotknelam nasaczonym wacikiem az zaczelo piec i teraz mam zeschnieta skore w tym miejscu. Nic nie boli, nie piecze, nie jest spuchniete, wiec chyba pomoglo. Nic innego, co nadawaloby sie (oprocz pasty do zebow) w domu nie mialam. Balam sie kupowac i smarowac masciami. Mysle, ze dobrze zrobilam. Jutro ginek mi powie czy tak czy nie. Kropek chyba lubi pomarancze. Czuje jak fruwa :-)))))
......... KOCURKU ja sie tylko pytam... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
jejku libby nie mogę się doczekać tego motylka w brzuszku .... :)))

muszę zawiesić zasłony ... zrobię herbatkę i postaram się Was nadrobić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry