- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
mikusia
Gość
czesc kobietki
ja dzisia zaczelam plamic, pojechałam do lekarza, przypisał 3 razy duphaston- czekam na rozwoj syt
na pocieszenie lekarz dodał ze plamienie jest słabe i macica miekka nie odkurcza sie
ja dzisia zaczelam plamic, pojechałam do lekarza, przypisał 3 razy duphaston- czekam na rozwoj syt
ja ostatnio schudlam 3kg ale po ubraniach nic nie widze
hmm ja nie wiem czy bede w dzien @ testowac bo bede sie bala rozczarowania, chyba ze beda jakies objawy to nie bede mogla sie doczekac
wiec dziewczynki czekam jutro i w poniedzialek na dobre wiesci
a tymczasem uciekam do meza, kolorowych i buziaki
wiec dziewczynki czekam jutro i w poniedzialek na dobre wiesci
a tymczasem uciekam do meza, kolorowych i buziaki
mikusia dobrze ze pojechalas do lekarza, moze duphaston pomoze i wszystko bedzie ok trzymam za to &&&&&& podobno czasem moga byc plamienia i ciaza przebiega prawidlowo.
lazurowe w zeszlym roku troche mi sie cykle rozregulowaly wczesniej mialam co 29 dni. Pod koniec roku mialam usuwana ciaze pozam. i ostatnio znowu mi do 29 dni powrocily choc to sie moze zmienic. W kazdym razie owu powinnam byla miec mnie wiecej 30-31 styczen. Okaze sie jutro ;-)
lazurowe w zeszlym roku troche mi sie cykle rozregulowaly wczesniej mialam co 29 dni. Pod koniec roku mialam usuwana ciaze pozam. i ostatnio znowu mi do 29 dni powrocily choc to sie moze zmienic. W kazdym razie owu powinnam byla miec mnie wiecej 30-31 styczen. Okaze sie jutro ;-)
Ostatnia edycja:
majqa1
mama 2+2 :-)
Witajcie
Wpadłam i do Was podzielić się nowinami. Otóż jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze: serduszko i nerki prawidłowo funkcjonują, kręgosłup też ok. No i poznałam wreszcie płeć - to chłopiec

teraz mogę Wam przesłać męskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:*
Wpadłam i do Was podzielić się nowinami. Otóż jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze: serduszko i nerki prawidłowo funkcjonują, kręgosłup też ok. No i poznałam wreszcie płeć - to chłopiec
teraz mogę Wam przesłać męskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gosiane ja owulke mialam w 13dc, bo bardzo mocno ja czulam, bol jak ch*****
Ale w sumie dobrze, bo czekalam na nia. A teraz ten bol podbrzusza sie mnie uczepil... Wiec ja wchodze rano na BB i czytam dobre wiadomosci od Ciebie
;-)
majqa1 super!!! Gratulacje kochana!!!! Macie juz imie wybrane??

majqa1 super!!! Gratulacje kochana!!!! Macie juz imie wybrane??
reklama
Dzień dobry wszystkim. Brrr mróz okropny się tu zrobił.
Oooo widzę że dziewczyny śpią słodko albo takie zabiegane z rana.
Robiłam test i hmmm sama nie wiem
Było napisane, że po 2 min powinien być wynik i pojawiła się I. No nic zmartwiłam się trochę, poczekałam jeszcze 5 min a że pies przebierał łapami na spacer to musiałam wychodzić. Po powrocie wyrzucałam coś do kosza i zauważyłam na teście II 

@ dalej nie widać, sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba czeka mnie testowanie jeszcze jutro albo w pon. Co myślicie?
Jak ja nie lubię takiej niepewności
Oooo widzę że dziewczyny śpią słodko albo takie zabiegane z rana.
Robiłam test i hmmm sama nie wiem

Jak ja nie lubię takiej niepewności

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: