reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w takim razie trzymam mocno &&&&&&&&&&& za nas obie ;-) Moj tescik tez juz czeka od kilku dni :-) niestety mam jakies zle przeczucie od wczoraj bleee

reklama
czesc kobietki
ja dzisia zaczelam plamic, pojechałam do lekarza, przypisał 3 razy duphaston- czekam na rozwoj syt :( na pocieszenie lekarz dodał ze plamienie jest słabe i macica miekka nie odkurcza sie:(

ja ostatnio schudlam 3kg ale po ubraniach nic nie widze:( hmm ja nie wiem czy bede w dzien @ testowac bo bede sie bala rozczarowania, chyba ze beda jakies objawy to nie bede mogla sie doczekac:)
wiec dziewczynki czekam jutro i w poniedzialek na dobre wiesci:)
a tymczasem uciekam do meza, kolorowych i buziaki

Gumisia dobrej nocki :)

mikusia nie martw sie. Lekarz sie zna. Masz racje, poczekaj na rozwoj sytuacji, nie ma co sie stresowac na zapas. Na pewno bedzie oki :tak: A plamienie na pewno zaraz zniknie ;-)

mikusia dobrze ze pojechalas do lekarza, moze duphaston pomoze i wszystko bedzie ok trzymam za to &&&&&& podobno czasem moga byc plamienia i ciaza przebiega prawidlowo.
lazurowe w zeszlym roku troche mi sie cykle rozregulowaly wczesniej mialam co 29 dni. Pod koniec roku mialam usuwana ciaze pozam. i ostatnio znowu mi do 29 dni powrocily choc to sie moze zmienic. W kazdym razie owu powinnam byla miec mnie wiecej 30-31 styczen. Okaze sie jutro ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Wpadłam i do Was podzielić się nowinami. Otóż jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze: serduszko i nerki prawidłowo funkcjonują, kręgosłup też ok. No i poznałam wreszcie płeć - to chłopiec :):):)

teraz mogę Wam przesłać męskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:):*

gosiane ja owulke mialam w 13dc, bo bardzo mocno ja czulam, bol jak ch*****:dry: Ale w sumie dobrze, bo czekalam na nia. A teraz ten bol podbrzusza sie mnie uczepil... Wiec ja wchodze rano na BB i czytam dobre wiadomosci od Ciebie :tak:;-)

majqa1 super!!! Gratulacje kochana!!!! Macie juz imie wybrane??

reklama
Dzień dobry wszystkim. Brrr mróz okropny się tu zrobił.
Oooo widzę że dziewczyny śpią słodko albo takie zabiegane z rana.
Robiłam test i hmmm sama nie wiem :eek: Było napisane, że po 2 min powinien być wynik i pojawiła się I. No nic zmartwiłam się trochę, poczekałam jeszcze 5 min a że pies przebierał łapami na spacer to musiałam wychodzić. Po powrocie wyrzucałam coś do kosza i zauważyłam na teście II :eek::eek::eek: @ dalej nie widać, sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba czeka mnie testowanie jeszcze jutro albo w pon. Co myślicie?
Jak ja nie lubię takiej niepewności :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry