reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gosiane tej niepewności nikt nie lubi, więc zatestuj jeszcze raz i siedź 5 minut koło testu. Jak jesteś już po terminie @ to możesz nawet dziś testować ponownie - tylko mało pij, nie chodź na kibelek przez 3 godziny a potem testuj. Trzymam kciuki!

reklama
dzięki dziewczyny :)
imienia jeszcze nie mamy ale jeszcze jest trochę czasu na wybór
a mój taki dumny chodzi ... :):):)

Majqa to ja też się dołączam do gratulacji :)) Chłopaki są super!

Gosiane to jutro z rana rób test! Kciuki zaciśnięte!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej ;)

przepraszam ze wczoraj juz nie zajrzałam bo w trakcie oglądania filmu zanełam i zobaczyłam go do konca ;( :-(

Ale za to wyspałam się za wszsytkie czasy ;) :-D:-p

A wy co tam ?:-)
Jakieś newsy ?;)
wyspane ciotki ?;):blink::-)

Majga grtuluje chłopca ;) ja tez pod serduszkiem nosze chlopca ;) :-)

czecs kobitki:-)
ale tu pusto
majqa gratuluje.... i chetnie sobie fluidkow meskich nalapie.
milego dnia kochane

Hej Wiolka! Co u Ciebie? Jak starania???
p010.gif
p010.gif

Hej

Gosiane sadze ze powinnas test powtorzyc :-)

U nas dzisiaj piekana pogoda,sloneczko swieci jest cieplutko wiec na jakis spacerek pojdziemy...

Majqa gratuluje chlopaczka ;-)

reklama
Hej Edytka, hej Mamusia!

Ja zaczynam świrować. Byłam wyjątkowo pogodzona, że @ przyjdzie, bo niby owulki nie było. Potem te plamienia od 18 dc. - więc się szybko nastawiła, że się nie udało. A teraz plamień zero, tempka 37,3. Dziś 25 dc.

Może być tak, że jak nie ma owulacji to nie ma potem @?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry