reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Dziś moja Milena pobiła wszelkie rekordy... przez cały dzień zjadła 340ml, darła się prawie cały czas jedyne miejsce gdzie sie uspokojała to przewijak który jest na wysokosci karuzeli przy łóżeczku... wtedy śmiała się.
Chwilami już brak sił i nerwów. Aż nie chce mysleć jak to będzie jak im będą zęby szły...

reklama
olis no to mąż się ucieszy z różowego tortu,hihi:-DPamiętaj,najważniejsze są chęci.Masz już pomysł;-)A co to za barwniki macie?Ja dosłownie dodałam po pół buteleczki i kolory wychodzą super...

Zuza zasnęła,Kacper jeszcze kroczy po domku.U nas jest po 21szej.Ja jestem padnięta.I przeziębiona...nadal wróciło po kilku dniach:-(

Ale ZROBIŁAM TATUAŻ:-):-):-)Narazie mam folię naklejoną,żeby w nocy nie urazic,ale jak tylko zrobię fotkę,to się pochwalę.Samo robienie zajęło 3,5godz.Z przerwami oczywiście ale ostatnie pół godziny już miałam dosyc,cholernie bolało:-(Myślałam,że ucieknę z tego łóżka.Warto było tak pocierpiec,bo mam dokładnie taki jaki chciałam...Mam wkońcu swój prezent trzydziestkowy:-)

Chyba się położę...Całuję Was gorąco i dobrej nocki życzę:tak:Oby maluchy dały nam pospac:tak:

Moniora gratuluje odwagi.... zawsze marzył mi się tatuaż i niestety na marzeniach sie skończyło.
Mam jednak kilku znajomych z tatuażami... oj niezłe dzieła sztuki.

rainmanka szczerze mówiąc strasznie się bałam:-(No ale jak już mi wszystko załatwili,to co mi zostało:tak:Sama bym się nie zdecydowała.A teraz ''trochę'' bólu było i już o tym zapomniałam.Powiedziałam,dałam radę urodzic czwórkę dzieci,to dam radę z tym,hihi:-DAle nie ma co porównywac,wkońcu to całkiem inny ból...
Kacper też padł,więc skorzystam i też idę.Do jutra:-)

moniora ale fajnie ze masz juz tatuaz. koniecznie zrob zdjecie

rainmanka wspolczuje Ci walki o jedzenie. wiem co czujesz. a na spiocha zje?? a moze sproboj co 4-5 h moze wtedy bedzie jadla.a moi na przewijaku tez cicho siedza i sie uciszaja. nie wiem co ale cos w tym jest my na przewijak mowimy "magik place" :)

Moniora a co przedstawia dzieło? Moja siostra też zrobiła sobie tatuaż jak już miała dziecko, zrobiła sobie na ramieniu, niebieską kosmitke z kosmitkiem niemowlęciem na ręku :-D

luckaa ja mam cieniowaną różę z cierniami(w 3D).Koleś naprawdę ma talent:tak:Pewnie nie wszystkim się spodoba ale ta róża naprawdę wpadła mi w oko.Jest taka inna...
A ja znów ropny katar,aż mnie ucho od gardła boli.Kiedy wkońcu te choróbska się skończą???
Później się odezwę.Pozdrawiam:-)
gastone oby synek szybko wyzdrowiał.Straszna ta gorączka:-(Uściskaj go od nas mocno,no i Ty też się trzymaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie:) Przepraszam ze tak rzadko zagladam ale nie mam sily na nic. Chodze zmeczona, boli mnie kregoslup i nogi. Chlopcy rozrabiaja wiec mam co robic:-) marzy mi sie chociaz jeden dzien spedzic tak sama bez sprzatania gotowania i wariowania moich lobuzow:-D.
maniora ja mam dwa tatuaze. Wiem jaki to bol ale teraz teraz to juz nawet zapominam ze je mam hehe.

Do góry