reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
laseczki ja tez myśle o cybexie , ALE on jest do około 15 kg a Antek ma juz 13:/

martolinka
tez o tym myslalam, ale z tego co pamietam to x-lander ktory mam tez chyba do 15kg, wiec pewnie nie ma co sie przejmowac, a dzieciaki teraz nie beda mega przybierac na wadze bo biegaja, czy to nie jest tak ze wszystkie wozki sa do 15kg?

też myślę o zmianie wózków. mamy tego naszego tako jumper x, którego bardzo lubię, ale na wyjazdy to on się w ogóle nie nadaje, bo zajmuje cały bagażnik i jest ciężki, więc kupiłam taką zwykłą spacerówkę-parasolkę firmy corrado. planuję oba wózki wystawić na allegro i kupic coś innego! myślę o mclarenie :) generalnie Martynka najprawdopodobniej będzie jedynaczką :( więc chciałabym jeszcze jakiś wózek przetestować, mimo, że ona woli chodzić niż jeździć ;)

dziewczyny a mi na lotnisku uszkodzili palak od wozka;( ale bylam zla ale Moj juz cos zaradzil i to pekniecie jakos skleil czy cos wazne ze jest ok:) a tak sie cieszylam, ze
udalo mi sie kupic wozek przed wylotem do Polski, ale juz nie marudze;) sprawuje sie idealnie, jestem bardzo zadowolona;)

Wiekszosc wozków jest niestety do 15 kg. Maclareny tez;/
Kiragold wiesz na pewno wolniej przybieraja teraz , ale boje sie , ze wydam nie oszukujmy sie kupe kasy i okaze sie , ze pojezdzi nim mało. Z drugiej strony przyjdzie w koncu czas ze zacznie chodzic na długie dystanse :)

Martolinka - a i może zasmakować w chodzeniu jak również możecie wykorzystywać na wiosnę-jesień rowerki 3-kołowe bądź inne odpychacze ;-)

Antek dostał rowerek na roczek i myls e, ze sie przyda , poza tym chce zainwestowac w nosidło MT. NIstety nie jestem w stanie opanowac wiazaania chusty na plecach a nosic z przodu takiego baka nie na długie

reklama
Do góry