reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja nie wiem, chyba też sama Adasia obetnę, bo u fryzjera to masakra była. nie dał się dotknąć skubany.. :/
a muszę mu obciąć bo za długie już ma i z loczków kutony mu się robią :-(

reklama
no z ta butlą to mnie nie pocieszyłaś :wściekła/y: juz wiesz gdzie mieszkam wiec zapraszam jak co :)

)
Będe pamiętać to jakoś się zgadamy może przyszły tydzień? ja kupiłam dzisiaj do piecyka butle bo dogrzewam jak mam 14-17 stopni to troche zimno zeby dzieci ubrac więc sie wpieniłam:wściekła/y:

DOBRANOC

Baska spi...kurcze zaypia ladnia, ale na naszym lozku:p Maskara jak nie w jedna to w druga:p
Na-tuska boskie zdjęcia, przyjdziemy z Basia polywac statkiem:D
Brzoskwinko ja też farbuję, ostatnio miałam Sayoss czy jakos tak, kolor super, farba w miare ok! Najlepsza farbe jednak jaka mialam to ta co polozl mi Sebastian, kurde trzymala sie ponad rok...bo kladl mi na slub (tylko raz sobie na to pozwolilam finansowo) a potem zaszlam w ciaze i mi rosly ale kolor kurde sie trzymal super:)
My bedziemy oglądać odcinek Kompanie Braci:) taki serial wojenny! ps co do coca-coli to ja sobie Karmi otworzę:p
A i jeszcze mialam napisac, tylko sie nie obrazac fanki coca-coli ja tez lubie, ale moj brat zawsze mowi:p
"Pepsi piją lepis, a colę piją szuszfole:p" więc ja szuszfol:D

może wpadne jeszcze po filmie!

zaraz Ci wkleje fotki ze statku :) na taki statek to sie tylko z nami mozesz wybrac :-D

TYgrynka tak wygląda statek piracki :-D

o ja ale fajnie:-D:-D:-D:-D to my poprosimy bardzo o zabranie nas na wycieczkę fajnym statkiem z fajną ekipką:-D:-D:-D:-D
Emisia jak się zmieniła!!! ale to już duża dziewczynka!! tyle czasu się nie widziałyśmy trzeba nadrobić:-p
a z endokrynologiem - daj znać jutro co załatwiłaś ale jak może nie być już miejsc na ten rok???:szok:

Baska spi...kurcze zaypia ladnia, ale na naszym lozku:p Maskara jak nie w jedna to w druga:p
A i jeszcze mialam napisac, tylko sie nie obrazac fanki coca-coli ja tez lubie, ale moj brat zawsze mowi:p
"Pepsi piją lepis, a colę piją szuszfole:p" więc ja szuszfol:D

to jesteśy szuszfole dwa (Koza trzecia:-p) a Twój brat się nie zna:-p:-p:-p
a z zasypianiem to ja Cię bardzo dobrze rozumiem bo Seba też jak aniołek i migusiem zasypia.. u nas:-D

właśnie zrobiłam przemeblowanie w pokoju małego, postawiłam łóżeczko bliżej naszego, tak że prosto z łóżka młody może wejść do łóżeczka (mamy zdjęty bok) zobaczymy co z tego wyjdzie bo na razie jest podniecony i nie śpi jeszcze:eek:

reklama
padam na mordkę...ale dzien dziżys...niedawno wrocilam od tesciow po kinie bylam z godzine w domu...Niki dopiero padł mamma mia...jutro do promotora na polanke i do domu..

ja idę do fryzjera 22 ciekawe czy pasemka czy wkoncu farbę mi połozy...ja uzywalam allwavesa ale niejednokrotnie glowa mnie swedziala a raz mi wlosy wypadaly potem wella kiepska farba potem loreal majirell ale szybko sie spłukuje i to raczej touch jest ostatnio miałam włoską na B i była swietna po 1,5 miecha nie czułam potrzeby farbowania

a lody mietowe mniami kiedys w m1 zamiast sfinxa była lodziarnia i tam mieli genialne
Julia ty sie mozesz raczyc takimi pysznosciami bo figurke masz super:D

Ostatnia edycja:
Do góry