reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dokładnie, w wielki karton z ikei, poobklejany taśmą :) wózek rozłożony na części pierwsze i poupychane dodatkami i kartonem by nie latało. ale zanim pójdziesz na pocztę z tym (a raczej Zet :p) to upewnij się że z Twojej poczty to wysyłają! bo my się tak przeszliśmy z 25kg wielkiej paki :D a okazało się że musieliśmy podjechać na inną pocztę bo na niektórych są ogarniczenia wagowe i gabarytowe :) zapłaciliśmy 50zł piorytetem..

właśnie zrobiliśmy z mężem pierwszy dzień a6w - uffff :D 3 koleżanki też dzisiaj zaczęły więc zobaczymy jak długo pociągniemy :D
zmykam dalej na house, wczoraj byl nowy odcinek ostatniej serii :D

edit: widzę Skrzacie że pytasz dalej :) zapytałam męża i kartonów w ikei nie wydają klientom (nawet jak pracownicy wynoszą to muszą mieć specjalną zgodę:/) ale może zobacz w castoramie/practicerze/leroy merlin? wszelkich takich marketach? ale to też chyba musiałabyś się jakoś z kimś umówić... a cena to zależy właśnie od wagi a wydaje mi się że Twój ważyłby bardzo podobnie jak mój (my wysyłaliśmy stelaż, gondolę, spacerówkę, torbę, parasolkę, pokrowce i jakieś 3 grzechotki)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

takie duże kartony to przecież w firmach kurierskich można bez problemu dostać ;-)

ja jednak dzisiaj jadę do dziadków.. ta cała sytuacja w domu, z M. wszystko już mnie męczy..
no poprostu uciekam :-D :p

Adaś jeszcze śpi, więc ja lecę się ogarnąć :-)

do później!

Ja sie witam z rana, glowa mi napierdziela;( ech wzielam dwa apapy, ale na mnie ostatnio nie dzialaja:(
Baska grandzi na macie i gada, jak sie zrobi senna za godz lece do biedronki po skladniki na 3bita! Dzieki dziewczyny za przepis na pw juz nie musze go szukac:)
Tygrynko dzieki za info. Ja sprzedaje spacerowke 14kg;) zobaczymy, najpierw niech ktos kupi:p
Milego dzionka;)

Dzień dobry wszystkim:)
Gabi dzisiaj postanowila wstac bardzo wczesnie i juz od 6.15 nie spi tzn teraz zasnela ale na jak dlugo nie mam pojecia pewnie od 0,5 h do 1 h zobaczymy....
mala terrorystka:)
kurde co za pogoda....buuuuu maskara juz by mogla ta zima sie skonczyc bo chce jechac do siebie na mazury a tak kurde jeszcze wieksza zima..... snieg,mroz itp itd. szit....dzisiaj raczej nici ze spacerku... a szk0oda bo mala mi wczoraj po godzinnym spacerze spala jeszcze ze 2 godz tyle ze ze mna u boku bo inaczej ani rusz... ale to nic troche pospalam i ja. kurcze wieczorem zasypia i myk ja do lozeczka i spi cala noc oczywiscie z pobudkami na karmienie a w dzien w lozeczku drze sie:crazy: ehhh te moje dziecie:)

skrzat910 to w niedziele na 16 bedziemy, nie rob obiadku, zrob ciasto tylko....oki?

Ja sie witam z rana, glowa mi napierdziela;( ech wzielam dwa apapy, ale na mnie ostatnio nie dzialaja:(
Baska grandzi na macie i gada, jak sie zrobi senna za godz lece do biedronki po skladniki na 3bita! Dzieki dziewczyny za przepis na pw juz nie musze go szukac:)
Tygrynko dzieki za info. Ja sprzedaje spacerowke 14kg;) zobaczymy, najpierw niech ktos kupi:p
Milego dzionka;)

skrzat w biedronce dostaniesz wszystko oprocz zageszczaczy do smietanki... a i pamietaj ze budyn musi byc wystudzony zanim maslo dodasz:) a masa podgrzana bo inaczej herbatniki nie zmiekna a i nie rozsmarujesz jej:) to tak tylko w ramach przypomnienia:)

mamaGabi ale to mam otworzyc ta mase i ile podgrzewac, w kapieli wodnej? hmm to gdzie jak kupie ten smietanfix...
ja zaraz basie bede pewnie ubierac bo sie robi marudna i pojdziemt, sypie ale folie naloze i wio, ja sie zawsze staram chodzic na spacer mimo pogody:p

Cześć.
Boziu jak mnie głowa boli. Pewnie przez tą cholerną pogode. Na spacer też nie pójde bo sypie. Eh do dupy ten dzień sie zapowiada.

MamaGabi jak sobie życzcie będzie ciacho.
Skrzat łącze sie w bólu. Mi też nic nie pomaga na ból głowy.

reklama
oj dziewczyny co to za bóle głowy? zdrówka!

ładnie biało za oknem, jest szansa że Seba pojeździ w Poznaniu na sankach ;) bo dostał na Gwiazdkę, jeszcze ze wstążką leżą :D tylko my pojechaliśmy na święta do rodziców i tam jeździł a jak wróciliśmy to śniegu brak :/ więc czekamy :D

zaraz zmykamy na zakupy do Lubonia, potem chcemy zdążyć jeszcze do Plazy i na urodziny do kumpla, a więc zawijam się żeby się ogarnąć, a Wam życzę miłego dnia! bez żadnych bólów ;) pa!

Do góry