reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka to nieźle aktywny dzień cie czeka.

Kozaczino
bo ja to lubie. Ja tak jak moja babcia lubie mieszać w garach i dogadzać jedzonkiem.
Ja też lubię gotować :-) dlatego mi tak podpadło co piszesz zwłaszcza o obiadkach, bo ciast to nie piękę :-) może dlatego że ze słodyczy najbardziej lubię kurczaka z rożna ;-)

julia:) ale chodziło mi o to że wiesz patrzysz na ludzi w ten sposób że patrzą na was jak na dziwolągi i że niby 5 kolo u wozu wiem wiem że każdy ma gorsze i lepsze dni sama miałam nie dawno takie. Może źle mnie odebrałaś to przepraszam

a ja przez ten śnieg nigdzie nie wychodzę i 3 dni kiszonki mnie czeka;/ chyba że skocze do sklepu to będzie moja atrakcja dnia;///
Skoczysz do sklepu i będziesz się na makarony gapić jak Tygrynka w ciąży ;-) a co do pogody to ja czuję się urażona bo już myślałam że zima nie wróci!!!

Kozaczino fajna stronka:) Juz ja lubie:D
a ja robie 3 bita, studze puki co budyn, drogie troche to ciasto ale mam nadzieje ze bedzie dobre:)
Tak właśnie pomyślałm że to ciekawy pomysł z takim przedstawieniem podobno dzieicaki wchodzą na scenę i tam wszystkiego dotykają mogą pokombinować generalnie to nie takie zwyczajne przedstawienie, może dla naszych księżniczek jest jeszcze za wcześnie ale starsze dzieciaki mągą mieć tam raj ;-)

popijam maślankę i się wściekam na stan mojego konta :-(

reklama
Zapomniałam wam powiedzieć że wczoraj chyba złodzieje mi po bloku chodzili. Szarpali mi za klamke z 3 razy tak mniej więcej o tej porze. Wieczorem powiedziałam o tym Mężowi to dziś nas zamknął na dwa zamki. Ja sie tam tych skurczybyków nie boje bo mam taką ciężką patelnie i ja nią przyfanzole to wszystkich świętych zobaczą. Ale ostrzegam was że jak wychodzicie to porządnie zamykajcie domy.

Jakby ktoras miala ochotke na kawke albo winko to zapraszam do siebie:)
Pewnie:tak:
Kozaczino fajna stronka:) Juz ja lubie:D
a ja robie 3 bita, studze puki co budyn, drogie troche to ciasto ale mam nadzieje ze bedzie dobre:)
Ale mi smaka robicie na tego 3bita ale mi za zimno zeby w kuchni siedzieć:-(

popijam maślankę i się wściekam na stan mojego konta :-(

No ja też nie mam ciekawego widoku na kontach a jeszcze tyle wydatków

Ja ktos nie ma mikrofalówki zeby zrobic popcorn to wystarczy komórka:-D http://www.youtube.com/watch?v=EL9JgxHh9bs

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry