reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej
Brzoskwinka no to miłego wypady u dziadków:)
Asiu pochwal się jeszcze twoją szarlotką koniecznie!!!!
tygrynka masz dziś busy dzień widzę:)
Julia czemu ty tak zawsze wszystko na czarno odbierasz??

Moja padła teraz, noc też nie była ciekawa z tego względu że oduczamy mysz od jedzenia w nocy i o 12 się nam przebudziła i darła się do 2 ale potem zasnęła, nawet wody nie chciała pić wstała o 6 i jest ok dziś też chcemy tak zrobić bo ile można jeść w nocy?? no ale to moja wina teraz staram się to naprawić..;/

Śnieg o nieeeeeee........... masakra;/

reklama
Witam się ładnie :-)

Tygrynko ale ci zazdroszczę zakupów z małżem :-) ja jeszcze muszę miesiąc zaczekać chociaż na wspólne weekendy bo R. postanowił jeszcze w marcu popracować :-(

Skrzat jak kupiłam teutonię to przyszła w dużym kartonie posklejanym z mniejszch i też była na części pierwsze rozłożona :-)

Skrzat910 to tu ciągle coś pitrasi :-) a to obiadki a to ciasteczka mniam ;-)

Mi się miło dzień zaczoł bo odwieźliśmy razem Lulę do żłoba i R. zawiózł mnie do joba ( zawsze to godzina dłużej razem) a młoda ma takiego banana jak idzie do żłobka że hej!! Do "cioci" na rączki bez problemu, jak dobrze że nie ma z tym problemu :-)

Natuska pacjenty atakowały z umiarkowaniem bo pogoda nie specjalna więc mam luz chociaż od 9 już dwoje było :-) no zobaczymy jak się dzień rozwinie :-) idę popracować troszkę :-p

mamaGabi ale to mam otworzyc ta mase i ile podgrzewac, w kapieli wodnej? hmm to gdzie jak kupie ten smietanfix...
ja zaraz basie bede pewnie ubierac bo sie robi marudna i pojdziemt, sypie ale folie naloze i wio, ja sie zawsze staram chodzic na spacer mimo pogody:p

tak puszke trzeba otworzyc, najlepiej przelozyc to do miseczki i w kapieli wodnedj podgrzac do takiej cieplej i w miare rzadszej konsystencji albo w mikrofali podgrzac... a smietanfixa w kazdym innym sklepie powinnas dostac:)

wpadłam się przywitać ale głowa mi peka pewnie przez pogode:wściekła/y:

julia B ma nocki w przyszłym tyg wiec mi by pasowało jak co popoludnie : ) zeby sie chłopak mogł choc tyroche wyspac zanim tornado przejdzie :-D
no mój też ma nocki:-D
a lody mietowe mniami kiedys w m1 zamiast sfinxa była lodziarnia i tam mieli genialne
Julia ty sie mozesz raczyc takimi pysznosciami bo figurke masz super:D
No figurka taka dopiero od roku wczesniej było 73,5 kg jak urodziłam dzieci:szok: no i tymbardziej powinnam uwazać na takie pyszności bo o jo-jo nietrudno;-)

Guziczek nie zawsze widze w czarnych barwach bo gdyby tak było to niewalczyłabym o swoje dzieci;-) poprostu przy takich i tylu problemach mam gorsze dni a zresztą każdy je ma nawet niemając problemów - wczoraj miałam gorszy dzień i tyle:tak:
Dzisiaj łeb mnie napierdziela ale humorek mi dopisuje:-D w pokoju mam 16 stopni ale co tam żyć nie umierać:-D zawsze może byc gorzej ;-)

kozaczino super strona dzięki:tak:

Ostatnia edycja:
julia:) ale chodziło mi o to że wiesz patrzysz na ludzi w ten sposób że patrzą na was jak na dziwolągi i że niby 5 kolo u wozu wiem wiem że każdy ma gorsze i lepsze dni sama miałam nie dawno takie. Może źle mnie odebrałaś to przepraszam

a ja przez ten śnieg nigdzie nie wychodzę i 3 dni kiszonki mnie czeka;/ chyba że skocze do sklepu to będzie moja atrakcja dnia;///

julia:) ale chodziło mi o to że wiesz patrzysz na ludzi w ten sposób że patrzą na was jak na dziwolągi i że niby 5 kolo u wozu wiem wiem że każdy ma gorsze i lepsze dni sama miałam nie dawno takie. Może źle mnie odebrałaś to przepraszam

/

Może źle się zrozumiałyśmy;-) Bywa:-)

Śnieg sypie a M rano do pracy skuterem pojechał:szok:

Zmykam stąd bo mi łapki zmarzły:-D ale będe zaglądać bo dzisiaj cały dzionek w domu niestety. Natuś w taką pogode ma zakaz wychodzenia przez pediatre a Damianka głowa boli bo dzisiaj dostał pierwszy raz lek na tarczyce i skutek uboczny niestety.
Nie am tego złego przynajmniej ogarne troche w domku :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:) dlugo mnie nie bylo,a to z tego wzdlegu ze bylam u rodzicow i jakos nie bylo czasu:) ale dzis juz wracamy do domku... nie wiem tylko na jak dlugo bo nie wiem ile wytrzymam tak sama w pustych scianach;/
Maz co prawda przyjezdza na weekend ale potem caly sama;/(jak ja nie lubie tych wyjazdow) :( wiec jakby co to czekam na propozycje spotkan by zajac sie i nie myslec o tym:)
Wybieracie sie w tym tygodniu do kina?Co graja?
Jakby ktoras miala ochotke na kawke albo winko to zapraszam do siebie:)

reklama
Kozaczino fajna stronka:) Juz ja lubie:D
a ja robie 3 bita, studze puki co budyn, drogie troche to ciasto ale mam nadzieje ze bedzie dobre:)

Do góry